Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Sprednja leva luč R. Megane II

Napisal/-a Gapiii Pe jul 29, 2011 9:49 am

Zdaj imam pa en problem ki ga ne znam resit :/

Ne dela mi spredaj levo luč. Dela pozicija, dela dolga luč in dela žmigovc. Ne dela kratka luč oz. H7 žarnica. Žarnico sem vzel ven je bila cela, za vsak slučaj dal noter novo. tudi ta ni delala, pogledal varovalke so cele.
zmeril če je štrom. na varovalki je, na konektorju ga ni? Ne vem zakaj, kr naenkrat je nehala delat.

Kaj naj zdaj? Kako naj ugotovim napako, na testerju ni pokazalo nic. Je to kakšna banalna napaka megana ali je kje kaka napaka na kablu od varovalk do luči? Kako naj ugotovim kje oz. kaj popravit?

Lp, Gašper

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: Sprednja leva luč R. Megane II

Napisal/-a lisko Pe jul 29, 2011 9:52 am

Prvo bi preveril maso luči....potem pa ima verjetno sama luč nekje še en konektor in je po vsej verjetnosti tam oksidiralo.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

trasher
Nov uporabnik

Napisal/-a trasher Pe jul 29, 2011 11:13 am

Verjetno kakšen konektor, oz.ti je kabel nekje precvikalo, razžrlo..

mte
Nov uporabnik

Napisal/-a mte Pe jul 29, 2011 11:24 am

Mene včasih isti konektor zafrkava - leva kratka luč. Če je žarnica cela, samo poskušam konektor vzet dol in nazaj gor, pa še malo bolj pritisnem ali potresem in je ok. Če se mi pa bo še parkrat to zgodilo, bom pa moral s strani motorja prit do tega konektorja tako da vzamem celo luč dol in bolje pogledat.
lp

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii So jul 30, 2011 4:32 pm

Konektor sem našprical z kontakt sprejem, zrukal pa ne dela. V ponedeljek peljem do električarja pa bo pogledal.

Lp, G
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov