Rad bi doma prebarval ogrodje od skuterja. Ali mi lahko predlagate kako lahko najbolj učinkovito prebarvam ogrodje da mi ne bo že spet rja pogledala ven? Ne vem niti ali bi dal ličarju za prebarvat ali lahko to že doma naredim?
Jaz bi na tvojem mestu speskal in dal prašno pobarvat. To pol drži komot. Če boš pa samo kake vogale barval, pol pa dodobra zbrusi dol rjo, premaži se z kakšnim ferosanom, temeljno barvo in sprej mimo pihni.
ni toliko rjasto da bi ga zdaj celega speskal, tako da se bom odločil za to drugo varjanto. kako zburisit in pripravit, vem. dvokonponetno barvo kje sedobi in v kakšni obliki se prodaja? če je ta v spreju, potem kakšna je ta druga barva ki pride čez?
Dvokomponentna barva je barva sestavljena iz dveh komponent. Baze in trdilca. Dobiš jo vsaki normalno založeni tehnični trgovini. Najenostavneje poiskati kar epolor. Ko se temeljna barva posuši naneseš še pokrivni sloj. Take barve kot ga želiš. Kar se tiče same priprave vso rjo zbrusiš do zdravega jekla, razmastiš in premažeš s temeljno barvo.
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......