Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
xuserx
Nov uporabnik

Kraj: Primorska

Prosim za nasvet strokovnjaka

Napisal/-a xuserx Če avg 04, 2011 8:09 pm

pozdravljeni vsi skupaj na forumu

imam sledeči problem in sicer punca si lasti opel astro 1.9GTC 120KM letnik 2010 prvi servis opravljen na opel sawal pri 30.000km
drugi servis opravljen na 60.000 na opel sawal in ravno na drugem servisu se ji je začela praznit posoda za vodo za hlajenje.
na servisu so zamenjali vodno pumpo in sicer je avtomobil v garanciji zato smo uveljavili garancijo za vodno pumpo.
Avto je pripeljala z servisa pred 9dnevi in zdaj se je pojavila druga napaka in sicer na volanu.(volanska letev) ter ko je vžgala avto je nekaj zasmrdelo in sumim da je servo pumpa kajti ko sem se vsedel v avto se je slišalo kot da bi bil volan do konca obrnjen.
zvok servo pumpe vendar veliko glasnejši.

zanima me kaj naj zdaj z avtom kako naj se obrnem na servis glede na to da je avto ze drugic v tem mesecu na servisu?
bojim se da nebo avto vsak mesec na servisu

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Re: Prosim za nasvet strokovnjaka

Napisal/-a RedBull™ Če avg 04, 2011 8:37 pm

Avto je tako ali tako še v garanciji.. tako da druge variante ni,kot še enkrat na servis (bolje da je avto v garanciji večkrat na servisu,kot pa po izteku garancije)

Sedaj pa,če avto ni več varen za vožnjo oz. možnost dodatnih poškodb... bo potrebna avtovleka... kaj drugega ti ne preostane,kot da pokličeš na servis in poveš,kaj se dogaja in se boste potem že dalje zmenili
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov