Še ključna zadeva - moment ključ je on tapoceni iz Hoferja za 20 ali nekaj takega EUR. Ok, Ok, nisem pristaš poceni orodja, 99% je pasme Unior, a za konkreten moment ključ žal še ni bilo cvenka.
Pri končnem zategovanju na moment uspešno zategnam štiri vijake, nakar pri petem noče in noče "kliknat". Roka pravi, da bi to (že zdavnaj) moralo biti to, probam enkrat, dvakrat, trikrat (sem morda preslišal klik?), nič, "ah, ključ bo že vedel", potegnem še malo bolj in "peng!", ja, uganili ste, odleti glava vijaka. Navoj pa v bloku motorja.
Koneckoncev sem imel srečo v nesreči. Milimeter navoja je še gledal ven, vijak sem tudi pred montiranjem prav zgledno očistil in namastil, tako da sem s skrajno preciznim tolklanjem po dveh urah in pol uspel dobiti zadevo ven.
Vz_ace je napisal/-a:Jaz še v življenju nisem koles z moment ključem privijal,niti košare sklopke. Foter je včas vse glave na roko privijal,pa nobena ni spustla...
no ja, verjamem pa,da so ljudje brez občutka.navadno privijajo kot "junci";) ali pa nekateri v delavnicah za premontažo gum, ki delajo s pnevmatskimi pištolami; nato pa doma rabiš 3m vzvod,da kolo odtegneš....
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov