folcer je napisal/-a:Sam imam trenutno enak problem in sem bil danes pri mehaniku, ki pa mi je rekel, da naj še počakam preden bi razdiral. Sedaj pa me zanima, ali naj res počakam, oz. kaj naj naredim? Za moje pojme se ta ropot zelo preveč sliši in bi bilo dobro razdret, preden pride še do česa hujšega? Kaj pravite? rekel je, da trenutno še ni krize. Je pa res, da se normalno prestavlja in tudi sam mehanik je sprobal. edino kar me mal bega je to, da za moje pojme preveč ropota. Nekaj je govoril tudi o tem, da lahko zamenjaš in nato sestaviš, pa ni nič drugač, še vedno ropota, imaš pa same stroške. V bistvu sem potem prišel do zaključka, da verjetno niti ne morš bit prepričan za kaj natančno gre, čeprav po mojem okusu ni velik za študirat na druzga kot potisni ležaj!
Dj Big je napisal/-a:folcer je napisal/-a:Sam imam trenutno enak problem in sem bil danes pri mehaniku, ki pa mi je rekel, da naj še počakam preden bi razdiral. Sedaj pa me zanima, ali naj res počakam, oz. kaj naj naredim? Za moje pojme se ta ropot zelo preveč sliši in bi bilo dobro razdret, preden pride še do česa hujšega? Kaj pravite? rekel je, da trenutno še ni krize. Je pa res, da se normalno prestavlja in tudi sam mehanik je sprobal. edino kar me mal bega je to, da za moje pojme preveč ropota. Nekaj je govoril tudi o tem, da lahko zamenjaš in nato sestaviš, pa ni nič drugač, še vedno ropota, imaš pa same stroške. V bistvu sem potem prišel do zaključka, da verjetno niti ne morš bit prepričan za kaj natančno gre, čeprav po mojem okusu ni velik za študirat na druzga kot potisni ležaj!
Glede tega kako se šalta lahko povem da sploh nima veze.. Ko sem jaz menjal potisni ležaj je bilo šaltanje čisto normalno samo zvok je biu moteč.. Ko je razdrl je rekel super da smo odprli ker je blo že čisto obrabljeno... Jaz imam občutek da ta vaš mehanik niti neve točno kaj je narobe in nebi rad zastojn razdiral zato je rekel da počakate...(moje mnenje) ker če je prepričan da je to to ni kaj čakat, razdret zamenjat in zadeva rešena... Ker vožnja z avtomobilom ko veš da je nekaj narobe in samo čakaš da je huje ni niti najmanj prijetna vem kako je...
folcer je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:folcer je napisal/-a:Sam imam trenutno enak problem in sem bil danes pri mehaniku, ki pa mi je rekel, da naj še počakam preden bi razdiral. Sedaj pa me zanima, ali naj res počakam, oz. kaj naj naredim? Za moje pojme se ta ropot zelo preveč sliši in bi bilo dobro razdret, preden pride še do česa hujšega? Kaj pravite? rekel je, da trenutno še ni krize. Je pa res, da se normalno prestavlja in tudi sam mehanik je sprobal. edino kar me mal bega je to, da za moje pojme preveč ropota. Nekaj je govoril tudi o tem, da lahko zamenjaš in nato sestaviš, pa ni nič drugač, še vedno ropota, imaš pa same stroške. V bistvu sem potem prišel do zaključka, da verjetno niti ne morš bit prepričan za kaj natančno gre, čeprav po mojem okusu ni velik za študirat na druzga kot potisni ležaj!
Glede tega kako se šalta lahko povem da sploh nima veze.. Ko sem jaz menjal potisni ležaj je bilo šaltanje čisto normalno samo zvok je biu moteč.. Ko je razdrl je rekel super da smo odprli ker je blo že čisto obrabljeno... Jaz imam občutek da ta vaš mehanik niti neve točno kaj je narobe in nebi rad zastojn razdiral zato je rekel da počakate...(moje mnenje) ker če je prepričan da je to to ni kaj čakat, razdret zamenjat in zadeva rešena... Ker vožnja z avtomobilom ko veš da je nekaj narobe in samo čakaš da je huje ni niti najmanj prijetna vem kako je...
Saj to me najbolj moti, ker zame je zadeva jasna, a on pa še ne bi razdiral... Pa se je ta zvok že slišal v notranjosti avtomobila, ali samo odzunaj??
Dj Big je napisal/-a:folcer je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:folcer je napisal/-a:Sam imam trenutno enak problem in sem bil danes pri mehaniku, ki pa mi je rekel, da naj še počakam preden bi razdiral. Sedaj pa me zanima, ali naj res počakam, oz. kaj naj naredim? Za moje pojme se ta ropot zelo preveč sliši in bi bilo dobro razdret, preden pride še do česa hujšega? Kaj pravite? rekel je, da trenutno še ni krize. Je pa res, da se normalno prestavlja in tudi sam mehanik je sprobal. edino kar me mal bega je to, da za moje pojme preveč ropota. Nekaj je govoril tudi o tem, da lahko zamenjaš in nato sestaviš, pa ni nič drugač, še vedno ropota, imaš pa same stroške. V bistvu sem potem prišel do zaključka, da verjetno niti ne morš bit prepričan za kaj natančno gre, čeprav po mojem okusu ni velik za študirat na druzga kot potisni ležaj!
Saj to me najbolj moti, ker zame je zadeva jasna, a on pa še ne bi razdiral... Pa se je ta zvok že slišal v notranjosti avtomobila, ali samo odzunaj??
Pri meni se je samo zunaj. Naprimer če si ob ograji ki odbija zvok avtomobila in imaš odprto okno se je slišalo ko pritisnem sklopko tisti zvok ali pa pri speljevanju....
Če je 1.9 TDI daš gor fiksni vztrajnik
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov