prosila bi za informacijo (če kdo seveda ve), kje bi mi v okolici Ljubljane (lahko tudi v Savinjski dolini, tja do Celja) na Nissanu Primeri l. 1999 zamenjali prednje vilice in mogoče tudi stabilizatorje. Iščem pa seveda nek nepooblaščen servis, saj na pooblaščenem samo za menjavo vilic računajo tam nekje med 350 in 400 eur, kar je pri avtomobilu, ki je vreden max. 1200 eur, občutno preveč.
Bila sem namreč na nekem xy servisu, ker me je skrbelo škripanje in pokanje v ovinkih. Tip mi je avto dvignil in pogledal, rekel, da so zanič puše in naj grem na pooblaščen servis, ker mi nikjer drugje pri tem avtu ne bodo tega menjali, saj je menda preveč komplicirano. Na pooblaščenem so mi pa potem rekli, da menjajo komplet vilice. Zato v bistvu tudi sprašujem za menjavo vilic (ker je menda to enostavneje in upam, da se najde kak junak, ki to menja pri starih Nissanih). Aja, ene vilice na pooblaščenem servisu (original, verjetno) stanejo 100 eur + ddv.

Se sicer ne spoznam preveč in sem lahko napisala tudi kako neumnost, ampak sem prepričana, da boste stručkoti na tem forumu ugotovili, za kaj gre.

Najlepša hvala vsem za pomoč.
Lp, G.