gre se za to, da ko prizges kombi dela vse ok. po cca. 10 km mestne voznje zacne nagajat. ko pospesujes cuka, kot da bi izgubljal moc. ce ga v takem stanju vozis se ene 10 km, potem popolnoma zgubi moc in postane nevozen (komaj da se premika naprej). vceraj mi je celo crknu in ni hotel vzgat. sem ga prizgal in po 2h sekundah je kar ugasnu. tko da sem moral pocakat minuto in pol je delal ok, naslednjih par km.
isto je ce vozis po avtocesti. dokler drzis vsaj malo gas gre normalno. ko pa moras gas spustit do konca (cestnina, guzva...) pol je pa vprasanje ce bo se potegnu. vcasih pospesi zelo pocasi, vcasih pa zgubi vso moc in si primoran ustavit. ga ugasnes in po minuti dela spet vse ok...za naslednjih 10 km.
na armaturi ne sveti nobena lucka, poraba je normalna, na Pezoju Koper nimajo pojma kaj bi bilo (tester ne pokaze nic, so sli probat in pravijo da jim je delal)
gre se za 2.2 HDI (120 konjev). je pa noter nov motor (cca. 3000km), ker je na prejsnjemu pretopilo bat. preden se je to zgodilo, se je kombi obnasal isto kot zdaj (zgubljal je moc in trokiral)
hvala za pomoc