jijetelu je napisal/-a:prišel je čas za zamenjavo sklopke, pa se odločam med original in aftermarket, Sachs, Valeo...
pri prebiranju forumov sem ugotovil, da se odloča med dvomasnim in enomasnim vztrajnikom, pa me zanima kakšna je dejanska razlika, oz. prednost enomasnega,
nekje sem bral da je enomasni bolj vzdržlji, kar mi ne pomeni prav dosti, ker dvomim da bom še kdaj na tem avtu menjal sklopko, menda da je tudi bolj glasen ipd...
druga stvar mi pa ni jasna je pa cena, tukaj na forumu in ponekod na ebayu, je cena enomasnega vz. + sklopke Sachs okoli 550 EUR, med tem ko na Sachsovi uradni strani 1300, dvomasni oz. navadni vztrajnik + sklopka pa ~600.
že naprej se zahvaljujem za odgovore in pomoč in dobrodošel tudi vsak nasvet v zvezi z omenjenim
jijetelu je napisal/-a:...in ponekod na ebayu, je cena enomasnega vz. + sklopke Sachs okoli 550 EUR...
čare je napisal/-a:Gledaš specialno varjanto pa še za 2.0 ta pa je tok kot pač je.
jijetelu je napisal/-a:http://stores.ebay.co.uk/TECHNICLUTCH/VOLKSWAGEN-CLUTCHES-/_i.html?_nkw=golf+1.9&rt=nc&_dmd=1&_fsub=3006663&_sid=199092877&_trksid=p4634.c0.m14&_vc=1
tale na co.uk ma precej poceni določene stvari, na .de so precej dražje, a je kak trik ? dejansko se da dobit Valeo za 240£ s poštino
p.s. a slučajno ve kdo kaj je to "on stage 1 clutch" ?
~toMmy~ je napisal/-a:jijetelu je napisal/-a:http://stores.ebay.co.uk/TECHNICLUTCH/VOLKSWAGEN-CLUTCHES-/_i.html?_nkw=golf+1.9&rt=nc&_dmd=1&_fsub=3006663&_sid=199092877&_trksid=p4634.c0.m14&_vc=1
tale na co.uk ma precej poceni določene stvari, na .de so precej dražje, a je kak trik ? dejansko se da dobit Valeo za 240£ s poštino
p.s. a slučajno ve kdo kaj je to "on stage 1 clutch" ?
Ponavadi se ti stage-i uporabljajo kot "stopnje tuninga", torej stage 1 je prva stopnja nadgradnje, stage 2 naslednja, ... V tem primeru ne vem, če s stage 1 mislijo osnovo nadomestilo za originalno al eno stopnjo boljšo, ker nisi nalimal direktnega linka.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov