didy je napisal/-a:ja sej zato na ta avto sem že velik vložila najprej sm na sovoznikovi strani roko utgala sem novo zamenjala nato mi je crknu altenator sm drugega dala in kupila nov akumulator pol sm imela zadnjo luč razbito sm menjala, kupila nove zimske gume in zavorne ploščice a zdej se je začel pa vse drugo dogajat kot sm že prej povedala....
WMB je napisal/-a:didy je napisal/-a:ja sej zato na ta avto sem že velik vložila najprej sm na sovoznikovi strani roko utgala sem novo zamenjala nato mi je crknu altenator sm drugega dala in kupila nov akumulator pol sm imela zadnjo luč razbito sm menjala, kupila nove zimske gume in zavorne ploščice a zdej se je začel pa vse drugo dogajat kot sm že prej povedala....
A to je velik strošek?
Če avto sesuješ ga pač popraviš (kaska ni, ker je tolk star avto), akumulator je potrošni material...alternator je pri 17 letih car...da je sploh še delal...
Zimske gume? A na drugem avtu jih pa nebi rabila?
Verjetno je kaj s fertajlerjem...ni pravega zgorevanja....mešanice benz in zrak...
Moj predlog, zapelji se k kakemu garažnemu majstru, da stvar porihta...delov je veliko na odpadih za take avte...
Sicer pa od 17 let starega Cliota nimaš kaj preveč za pričakovat...to ni avto za vsak dan in dolge fure, morda za skočit do štrcune če maš umazane roke ali kombinezon da ne umažeš novega avtaipd...
meho1 je napisal/-a:Moj predlog je, da greš do mehanika, če lahko zrihtaš za 50€ z rabljenimi deli iz odpada, popravi. Drugače se vozi s takim avto, dokler dokončno ne crkne potem pa dinos. Clio 94 letnik, itak ni nič več vreden, brezveze neko bogastvo vlagat v njega.
crxdelsol je napisal/-a:Na štajerskem imam mehanika ki ti ga lahko zrihta v nulo poceni, tud delov je za 3 cliote...če ti ni predaleč za drobiž porihtat ZS.
Lp
ESX je napisal/-a:najbolj da si kupš orodje pa kr začneš sama šraufat, ker to bi itak skos neki za porihtat
Po forumu brska: Fan, Google Adsense [Bot] in 21 gostov