Nasveti in napotki ter povpraševanja...

parkodlak
Nov uporabnik

Clio 1.2, 16v

Napisal/-a parkodlak Po okt 10, 2011 2:43 am

2 meseca nazaj sem kupil clia 1.2, 16V letnik 2001 že novejše oblike se pravi clio II. Po kakšnem tednu pa se je pojavil prvi problem. Ko se ustavim in še tiščim na zavoro lahko iz ljučavnice odstranim ključe pa motor še vedno deluje. Volan še vedno ostane mehak, tudi gas lahko še dodajam, voziti se seveda ne morem ker ko spustim zavoro motor ugasne. Nimam pojma o avtih tako da se mi ne sanja kaj je narobe, tako da bi lepo prosil koga ki se spozna da mi pove v čem bi bil lahko problem. Lp

parkodlak
Nov uporabnik

Re: Clio 1.2, 16v

Napisal/-a parkodlak Po okt 10, 2011 6:13 pm

parkodlak je napisal/-a:2 meseca nazaj sem kupil clia 1.2, 16V letnik 2001 že novejše oblike se pravi clio II. Po kakšnem tednu pa se je pojavil prvi problem. Ko se ustavim in še tiščim na zavoro lahko iz ljučavnice odstranim ključe pa motor še vedno deluje. Volan še vedno ostane mehak, tudi gas lahko še dodajam, voziti se seveda ne morem ker ko spustim zavoro motor ugasne. Nimam pojma o avtih tako da se mi ne sanja kaj je narobe, tako da bi lepo prosil koga ki se spozna da mi pove v čem bi bil lahko problem. Lp

Težavo sem odpravil, izkazalo se je da mi je pregorela zadnja žarnica tako da sem imel kratek stik na dnevne luči in ob stop luči je prišlo do "plus" na dnevne luči, preko dnevnih pa dobi avto nekako kontakt - pogoj da še vedno deluje. Neumna fora ki sem jo prebral nekje na netu od nekoga ki je svetoval drugemu z istim problemom kot sem ga imel jaz. Skratka stvar zdaj deluje normalno. lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Fan, Google Adsense [Bot] in 7 gostov