Ne more se pregret, ker mu ecu tega ne bo dovolil. Najprej bojo zvočni in svetlobni signali na armaturi, potem bo izklopil dva cilindra, šele potem pa bo ecu sam od sebe ugasnil motor.
TrijoAdijo je napisal/-a:Zaenkrat samo termostat. Če bi bil hladilnik zabasan, potem bi se sedaj normalno segreval, po vročini pa bi bila temperatura nekje pred overheat-om
Ne more se pregret, ker mu ecu tega ne bo dovolil. Najprej bojo zvočni in svetlobni signali na armaturi, potem bo izklopil dva cilindra, šele potem pa bo ecu sam od sebe ugasnil motor.
joztom je napisal/-a:Termostat se ne pregleduje, običajno ga strokovnjaki s fajercajgom uničijo. Kupiš novega, in to TAKOJ, ne jutri, ker ti bo šla glava od pregretja.
croma_man je napisal/-a:F.O.R.D. - For Only Running Downhill![]()
![]()
TrijoAdijo je napisal/-a:Termostat samo kupi...original. Zamenjaš ga pa lahko sam doma. Pri tem motorju je to tik-tak narejeno. Aja...pa kak liter antifirza - koncentrata in liter destilirane vode ti bo tudi prav prišlo(iz litra koncentrata narediš 50:50 mešanico z destilirano vodo.Tako dobiš ven 2L hladilne tekočine do -40 stopinj, kar pa bo dovolj, ko boš moral dolit hladilno tekočino po menjavi termostata).
Delovanje termostata se da preveriti tudi tako, da se ga ne demontira. samo naši slo servisi tega ne znajo
ban je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:F.O.R.D. - For Only Running Downhill![]()
![]()
Jah nč, bo treba nazaj na VW prešaltat
speedfreak je napisal/-a:ban je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:F.O.R.D. - For Only Running Downhill![]()
![]()
Jah nč, bo treba nazaj na VW prešaltat
A da grem z dežja pod kap?
speedfreak je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Termostat samo kupi...original. Zamenjaš ga pa lahko sam doma. Pri tem motorju je to tik-tak narejeno. Aja...pa kak liter antifirza - koncentrata in liter destilirane vode ti bo tudi prav prišlo(iz litra koncentrata narediš 50:50 mešanico z destilirano vodo.Tako dobiš ven 2L hladilne tekočine do -40 stopinj, kar pa bo dovolj, ko boš moral dolit hladilno tekočino po menjavi termostata).
Delovanje termostata se da preveriti tudi tako, da se ga ne demontira. samo naši slo servisi tega ne znajo
Po mehanikovih besedah sodeč še ni potrebno menjavati termostata ker se avto med vožnjo po ravnini ne ohlaja, skratka, ko se bo začel sam od sebe na ravnini ohlajat naj pridem, pa ga bodo menjali. Sam ga ziher ne bom, ker nisem ravno tehničen tip.
~toMmy~ je napisal/-a:Jaz sem s VW-jem zadnje čase skoz po nekih servisih, pa tud kleme sem že rabil...
...ker si je kolega nabavil Vectro (z odličnim JTD motorjem), pa pogosto rabi prevoz!
Po forumu brska: Fan, Google Adsense [Bot] in 6 gostov