domzikales je napisal/-a:Lep pozdrav!
Zanima me za koliko se lahko maximalno spusti glava motorja? Ker mi je spustilo tesnilo glave in ker je zadeva enkrat tako daleč sem rekel bom pa še to naredil. Gre se za renault clio mk1 1.4 energy.
Hvala za prijaznost.
primozek68 je napisal/-a:ahahahahaaa!!!
Ja dej povej za kateri avto in nosilec se gre.
adis je napisal/-a:verjetno tale avto:domzikales je napisal/-a:Lep pozdrav!
Zanima me za koliko se lahko maximalno spusti glava motorja? Ker mi je spustilo tesnilo glave in ker je zadeva enkrat tako daleč sem rekel bom pa še to naredil. Gre se za renault clio mk1 1.4 energy.
Hvala za prijaznost.
original ali neoriginal = ista zadeva -> drugo pakiranje.
crxdelsol je napisal/-a:Zadnjič sem v avto buildu bral da ni glih isto sranje, neoriginal je včasih kljub nižji ceni boljši, ker včasih kak del "ojačajo" če rad crkuje, OEM pa je celo serijo isti. Če kdo najde članek prosim da ga prilepi, drugače bom jaz pobrskal med starimi revijami.
erikc3000 je napisal/-a:tukaj se gre o proizvajalcu neoriginalnega dela ne pa prodajalcu le tega. Ponavadi je pa velikokrat proizvajalec originalnega in neoriginalnega dela isti.
domzikales je napisal/-a:erikc3000 je napisal/-a:tukaj se gre o proizvajalcu neoriginalnega dela ne pa prodajalcu le tega. Ponavadi je pa velikokrat proizvajalec originalnega in neoriginalnega dela isti.
Sej zato sem pa uprašal, katera izmed teh dveh (Euroton, Gmt) prodaja boljše neoriginalne dele glede na proizvajalca.
tristan01 je napisal/-a:domzikales je napisal/-a:erikc3000 je napisal/-a:tukaj se gre o proizvajalcu neoriginalnega dela ne pa prodajalcu le tega. Ponavadi je pa velikokrat proizvajalec originalnega in neoriginalnega dela isti.
Sej zato sem pa uprašal, katera izmed teh dveh (Euroton, Gmt) prodaja boljše neoriginalne dele glede na proizvajalca.
A ti si malce blond ali kaj je narobe s tabo? Ljudje so ti lepo povedali da je odvisno kdo del izdeluje in ne prodaja. GMT in Euroton imata pogosto robo istih proizvajalcev, morda celo kupujeta pri istih dobaviteljih.
Zato še enkrat: pomemben je proizvajalce dela in ne prodajalec. Čigave dele imajo na voljo pa boš zvedel, ko boš vprašal za konkreten del pri prodajalcu. Potem pa sporoči kaj ti ponujajo in boš verjetno dobil odgovor ki bi ga rad slišal.
LP Tristan01
Po forumu brska: Fan, Google Adsense [Bot] in 9 gostov