Napisal/-a chicony Sr dec 07, 2011 6:12 pm
Lep Pozdrav! Imam težavo pri mojem avtu in sicer gre za VW Golf 3, 2.0, 16V,let:95, tip motorja: abf. Ko je avto mrzel dela normalno ko pa se temperatura olja dvigne nad 75°C avto začne pri dodajanju in spuščanju plina cukati, občutek imam tudi da avto ne vleče tako kot mora, saj recimo pri speljevanju ko daš gas avto najprej zamori nato počasi potegne ter ko pride na 4000obratov imam občutek kot da bi ga spet malo zamorilo. Včasih tudi ko je v prostem teku nihajo obrati. Zamenjal sem že senzor temprature motorja, lambdo sondo, termostat(fake), svečke, bencinski filter, zračni filter, spucal loputo za zrak, z kontakt sprejem našprical vse kontakte toda problem ostaja. Malo sumim še kable, toda so predragi da bi jih kar brez da bi bil prepričan da je z njim kaj narobe zamenjal. Zato me zanima kako jih lahko preverim, ter kaj drugega bi lahko še nagajalo? Avto nagaja samo ko je topel, ko je pa mrzel pa dela čisto normalno.
Upam da sem vam čim bolj razumljivo predstavil mojo napako in da mi boste lahko pomagali!
L.p. Chicony