RedBull™ je napisal/-a:Ob tem sem se pa nasmejal.... tukaj pa res ni krivec dvomasni vztrajnik,saj tisti del vztrajnika,kjer so zobje, je fiksno privit na glavno gred... tako da pri tem ne pride do nobenega zamika...
Edino razlago vidim,da bi bil vztrajnik krivec je ta,da je poškodovan kakšen zob na vztrajniku (karambol,ali kakšen drug razlog) tako da senzor glavne rabi malce več časa,da zazna pozicijo...
abbe je napisal/-a:@gricko ce ne vidis sarkazma ti jaz ne morem pomagat.
Gricko je napisal/-a:abbe je napisal/-a:@gricko ce ne vidis sarkazma ti jaz ne morem pomagat.
NE ne vidim!!!
Če si tako brihten in človeku v tvojem prvem in drugem odgovoru v celotni temi odgovoriš z takim odgovorom kot si mu ti, temu ne rečem sarkazem ampak debilni odgovor!!
Če bi tako odgovoril po par odgovorih, na katera bi avtor odgovarjal z še bolj neumnimi stvarmi in kazanjem neznanja.....potem bi te razumel, ne pa da v uvodu tako napišeš in "strašno " pripomoreš k reševanju problema!
sorry za off topic!
glede vprašanja pa.....avtor ima očitno zelo malo znanja gelede tematike, torej je brez veze nekaj uganjevati, ko pa sploh simptomov ne opiše kot je treba.....torej pelji na servis/ kolegu, ki se spozna.......in priklopi avto na comp! Mogoče je v compu napisana napaka tudai glede težjega vžiga (kak senzor heca, slabe šobe.......air bag problem.....)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov