Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Re: Zmrznjena stekla na notranji strani

Napisal/-a crxdelsol Če dec 08, 2011 9:45 pm

Po seksu v avtu prižgeš klimo - klima izsuši zrak in odpreš okna vsaj 1cm po poti domov in je to to, sploh zdaj ko je mrzlo.

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Napisal/-a ejsim Če dec 08, 2011 9:47 pm

crxdelsol je napisal/-a:Po seksu v avtu prižgeš klimo - klima izsuši zrak in odpreš okna vsaj 1cm po poti domov in je to to, sploh zdaj ko je mrzlo.

:rofl :rofl :rofl

gtr35
Nov uporabnik

Napisal/-a gtr35 To dec 20, 2011 7:11 pm

Včeraj sem z glicerinom namazal gumo okoli vrat, vendar so bila danes zopet zamrznjena :shock: ( nekoliko manj ). Ali moram po tem ko s čopičem namažem po gumi, vrata pustiti odprta ali jih lahko takoj zaprem, včeraj sem jih takoj zaprl ? Ter ali je mogoče pregost in bi ga moral z vodo razrečit ? oops

astragsi
Novinec

Napisal/-a astragsi To dec 20, 2011 8:01 pm

crxdelsol je napisal/-a:Po seksu v avtu prižgeš klimo - klima izsuši zrak in odpreš okna vsaj 1cm po poti domov in je to to, sploh zdaj ko je mrzlo.

:lol: :lol: :lol:

astragsi
Novinec

Napisal/-a astragsi To dec 20, 2011 8:02 pm

gtr35 je napisal/-a:Včeraj sem z glicerinom namazal gumo okoli vrat, vendar so bila danes zopet zamrznjena :shock: ( nekoliko manj ). Ali moram po tem ko s čopičem namažem po gumi, vrata pustiti odprta ali jih lahko takoj zaprem, včeraj sem jih takoj zaprl ? Ter ali je mogoče pregost in bi ga moral z vodo razrečit ? oops

jaz sem ga malenkost redcil z vodo.. pa ko sem namazal vse gume na avtu sem cca. po 1uri zaprl vrata pa vse..

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To dec 20, 2011 8:46 pm

gtr35 je napisal/-a:Včeraj sem z glicerinom namazal gumo okoli vrat, vendar so bila danes zopet zamrznjena :shock: ( nekoliko manj ). Ali moram po tem ko s čopičem namažem po gumi, vrata pustiti odprta ali jih lahko takoj zaprem, včeraj sem jih takoj zaprl ? Ter ali je mogoče pregost in bi ga moral z vodo razrečit ? oops

guma itak tezko, da bo kaj dosti glicerina vpila, razen, ce je cisto porozna (pa se to bo samo v porah ostal)...sem mel enak problem pred leti na seatovi cordobi, mazal skoraj vsak dan, pa so mo pri vsakem minusu vrata zamrzovala, da me je bilo strah, da jih bom pri odpiranju s tecajev vrgel :x

drzgace pa, za rosenje sip z notranje strani...skoraj sigurno klima (odtoki), ampak, ce pravi, da se je to ze lani dogajalo, je moralo celo leto pra fino smrdet z ventilacije po zatohlem :huh:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol To dec 20, 2011 9:29 pm

Ne mažem gum z glicerinom in ostalim sranjem, odkar sem imel CRXa in mi noben bog ni mogel pomagat zakaj pušča streha če so še gumice ok in vse uporabljam pa mi je en uporabnik mislim da mr2...nekaj ima nik predlagal:

Slika

Namažem 1-2x na leto malo pustim in pobrišem z vlažno brisačo. Gume na avtu se ne lepijo skupaj in ne zmrznejo, Targa z tem voskom ne ščije več :D

north789
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale z okolico

Napisal/-a north789 To dec 20, 2011 9:56 pm

Polo 6n2 zamrzne skoraj vse kar je na voljo za odpret tako da zutri plezam iz zadnjih zicov proti prvim....

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche To dec 20, 2011 10:25 pm

north789 je napisal/-a:Polo 6n2 zamrzne skoraj vse kar je na voljo za odpret tako da zutri plezam iz zadnjih zicov proti prvim....

Jaz pa s tem namažem 2x letno in ni težav..

Slika

Uporabniški avatar
NoFX
Novinec

Napisal/-a NoFX Sr dec 21, 2011 3:48 pm

Bom si še jaz sposodil temo, ker mam enak problem.. Ve kdo kje je oddušek od klime pri Fiat Marei?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov