Fan je napisal/-a:x2
Na a4 1.9 tdi se mi je med vožnjo prižgala lučka
primozek68 je napisal/-a:Na a4 1.9 tdi se mi je med vožnjo prižgala lučka
Ni se ti prižgala, ampak je začela utripati. Znak za ogrevalno špiralo lahko opozarja na težave od žarnic, stikala in druge težave na elektriki.
ven0m je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Na a4 1.9 tdi se mi je med vožnjo prižgala lučka
Ni se ti prižgala, ampak je začela utripati. Znak za ogrevalno špiralo lahko opozarja na težave od žarnic, stikala in druge težave na elektriki.
opozorilna lučka je svetla konstantno brez utripanja, si ti sedel v mojem avtu ali jaz?
zlica22 je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Na a4 1.9 tdi se mi je med vožnjo prižgala lučka
opozorilna lučka je svetla konstantno brez utripanja, si ti sedel v mojem avtu ali jaz?
Res je, lučka ob takih okvarah ponavadi sveti in ne utripa...
primozek68 je napisal/-a:Ko sem jaz mnejal stop stikalo je utripala.
zlica22 je napisal/-a:Ena možnost je, da na ventilček natakneš cevko in to cev spelješ v neko posodo z oljem, da zagotovo ne vleče zraka. Tako se lahko zračijo tudi zavore. Če ne gre, bosta pač potrebovala pripravo za prezračevanje... Če že hočeš to delati doma potrebuješ neko posodo, ki bi olje skozi cilinder porinila pod pritiskom... Lahko s pomočjo kompresorja, lahko ročno s kako "škropilnico" ipd...
Lahko pa tudi nalije olje na max., 2x 3x pritisne pedal......
Gosic je napisal/-a:Smem vprašat, če je ta Traffic iz okolice Domžal?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov