Komarček je napisal/-a:Sem prebral. Pred menjavo ni nič ružilo. Zadeva utihne, če dodam gas, zjutraj, ko je mrzel je veliko bolj tih kakor takrat ko je ogret. Med vožnjo je tiho, ko pa pride na tiste obrate npr. imaš v 2. prestavi pa obrate okrog 1100 ponovno malce zaruži. Razen tistega brez sklopke dati v 1. prestavo nisem naredil, ker pač neupam.![]()
@joztom, pomoje sva se malo narobe razumela. Jaz bi rabil, da se mi spravi v red cilinder za pedalo sklopke. Nevem kako se temu reče, mogoče sekundarni cilinder (sklepam, da je primarni tisti pri menjalniku).
Aja pa še to. Npr. avto mi teče v prostem teku, pritisnem in spustim sklopko isto ruži kot prej, zadevo ponovim enkrat ali dvakrat, potlej pa manj ruži, lahko to ponovim še parkrat pa bo spet enako močno ružilo, kdaj pa skoraj nič.
Komarček je napisal/-a:Hmmm poj bi pa znalo biti to. Kaj naj sedaj? Grem zatežit tja na servis naj mi vse zamenjajo kar so mi menjali itak imam 1 letno garancijo. Sepravi so to zanič neki fedri v sklopki a kako?
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov