noni je napisal/-a:Pozdravljeni!
Kupil sem opel astro let. 2007, 17 cdti prev. km 95.000. Prodajalec mi je dejal, da je potrebeno menjati jermen na 120.00km,
ker mi ni dalo mira sem se peljal do pooblaščenega servisa, kjer smo ugotovili, da bi bilo jermen potrebno menjati na 90.000km
Ker je baje 5 modelov mašin (ali nekaj takega) ne spoznam se tolko. Sedaj bi prosil, če mi lahko kdo svetuje kakšnega dobrega in poštenega avtomehanika
iz okolice Maribora, bi mu bil zelo hvaležen. Pri pooblaščenem srevisu me pride okrog 750 eur. Hvala.
ven0m je napisal/-a:Pesnica pri Mariboru, če ti ni predaleč (pošlji mi pm in ti posredujem številko)
Audi A4 03' 1.9tdi
Zobat jermen + rolica + napenjalec
Mikro jermeni + napenjalec
Vodna pumpa
Termo tipalo
Filter zraka/olja/nafte/kabine
Olje
Hladilna tekočina
Sprednje zavorne ploščice
Material 430€
Delo 100€
hippo je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:Pesnica pri Mariboru, če ti ni predaleč (pošlji mi pm in ti posredujem številko)
Audi A4 03' 1.9tdi
Zobat jermen + rolica + napenjalec
Mikro jermeni + napenjalec
Vodna pumpa
Termo tipalo
Filter zraka/olja/nafte/kabine
Olje
Hladilna tekočina
Sprednje zavorne ploščice
Material 430€
Delo 100€
Pa dajmo mal cene pogledat:
Zobat jermen + rolica + napenjalec = 110 eur
Mikro jermeni + napenjalec = 55 eur (ali pa 85 eur, odvisno od tega kateri jermeni so gor)
Vodna pumpa = 25 eur
Termo tipalo
Filter zraka/olja/nafte/kabine = 35 eur
Olje = 26 eur 4 litre
Hladilna tekočina = okoli 20 eur
Sprednje zavorne ploščice = 30 eur
Brez tipala je vse skupaj tam okoli 300 eur.
Mehankar je zaslužu tako na materialu kot na delu.
ven0m je napisal/-a:*dotrajan glavni napenjalec, ki celoten stane 250€, če se prav spomnim od Jarca
**uničena ostetlitev zadnje tablice (sem ga jaz prosil zato, da nebo usajanja)
Račun sem prepisal dobesedno, da nebo kdo odkrival tople vode in sklepal o cenah etc... Je pa to že velik offtopic, ker nekako ne razumem zakaj ti je sedaj šla v nos ta cena?
noni je napisal/-a:upam samo, da je res od 1. lastnika in ima realne kilometre.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov