Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Demontirate starega, v novega nalijete do vrha sveže gorivo/nafto in ga vgradite.
Lep pozdrav
MaRko81 je napisal/-a:hvala za info....jup je treba kolo dol dat, pa kolotek..tko da grem na servis, k baje se kolotek (plastika) hitr poškoduje-poči. Je pa točn tko k je trista01 napisau. Nafto pa je treba napumpat v filter, da motor zalaufa...kiki13-črpalka za gorivo ne ostane suha pri zamenjavi naftnega filtra, tko da ni bojazni da bi blo kej narobe.
Aja menjava me bo prsla 20€..pa filter je 70€, k ma se senzor vode.
vsem hvala za pomoč...sm zdj ze vse zvedu
weta je napisal/-a:pozdravljeni,
imam eno vprašanje glede menjave filtra goriva pri meganu 1.5 dci. Kako se pride do filtra goriva? ali skozi kolotek z odstranitvijo plastike, ali odspodaj ali mogoče z odstranitvijo letvice na odbijaču in potem skozi odbijač do filtra?
gre se za to, da so mi včeraj na servisu menjali ta filter in danes sem opazil, da imam to okrasno letvico na odbijaču na robu opraskano, oz. je del barve na robu odluščen, nekako tako, kot bi nekdo z izvijačem poskušal to letvico odstraniti.
če, kdo ve, da na servisu mogoče dostopajo do filtra na ta način, bi bil zelo vesel, če to pove, da grem potem na servis zatežit.
že v naprej hvala za odgovore.
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov