joztom je napisal/-a:Hrošči so znani po težavah z nežnejšo premo, neprilagojeno DARSU. Dostikrat vidim sliko v priponki
damek1a je napisal/-a:imam en čuden problem na passatu l98
ko začnem speljevati (0-20km/h) se sliši spredaj kot da se nekaj premika - rahlo pokanje. Med vožnjo je vse tiho. Ko se avto ustavlja se prav tako sliši nekaj pokanja/premikanja. In tako dalje. Kot da bi se nekaj premikalo naprej in potem spet nazaj.
Zamenjal sem vse končnike, stabilizatorje, itd. tako da to očitno ni bil problem.
Ma kdo kako idejo?
drift.king je napisal/-a:damek1a je napisal/-a:imam en čuden problem na passatu l98
ko začnem speljevati (0-20km/h) se sliši spredaj kot da se nekaj premika - rahlo pokanje. Med vožnjo je vse tiho. Ko se avto ustavlja se prav tako sliši nekaj pokanja/premikanja. In tako dalje. Kot da bi se nekaj premikalo naprej in potem spet nazaj.
Zamenjal sem vse končnike, stabilizatorje, itd. tako da to očitno ni bil problem.
Ma kdo kako idejo?
enako je pri meni golf 4... pokanje se sliši pri sprednjem levem kolesu
abbe je napisal/-a:drift.king je napisal/-a:damek1a je napisal/-a:imam en čuden problem na passatu l98
Ma kdo kako idejo?
enako je pri meni golf 4... pokanje se sliši pri sprednjem levem kolesu
bi blo fino pogledat salcko kjer feder pa amortizer upet.pa uno gumico zamenjat,pa bo verjetno nehalo...
Tomas666 je napisal/-a:Da si malo sposodim temo.
Pri Octavii (1,9TDI,2008), mi ob nižjih hitrostih ( do 100km/h) ,nekaj poka na levi strani podvozja...sumim da je nikje pri kolesu. Poka mi ko vozim po kakih grbinah,jamah na cesti,neravni cesti in ko grem skozi ležeči policaj. Sliši se pa bolj kovinski,plehnat zvok... a kdo ve kaj bi lahko bilo??? Hvala.
lp
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 10 gostov