Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
no-body
Novinec

trokiranje?

Napisal/-a no-body So feb 04, 2012 5:15 pm

lep pozdrav...mene samo zanima nekaj glede passata tdi afn letnik 98.avto sicer dela normalno nič ne cuka,normalno vžiga itd...je pa taka fora da ko sem prej pustil avto na miru laufat 15 min in po tem ko sem prišel v avto sem pritisnil na gas,rečmo da do 4000rpm,v leru seveda...in takoj zatem ko sem spustil gas,ko obrati padejo, je avto začel trokirati in v mašini je bobnelo tak ko da bi laufal po 3 celindrih...obrati so padli,vendar ni crknil...potem ko sem to opazoval sem pritisnil gas in avto je normalno "dobival" obrate...potem sem se odpeljal in vse bp...potem sem pa na semaforju spet nekajkrat probaval in šele po nekaj POSKUSIH sem ga uspel izzvati da
se je stanje ponovilo...vendar to se ne dogaja vedno...pač ga moraš izzivati(samo v prostem teku)...sedaj ko sem se pripeljal domov je deloval tudi normalno..tudi v leru tako kot med vožnjo

mehanik ki dela na pooblaščenem mi je rekel da možno da kaj pumpa zajebava...možno da zaradi mraza.kaj pa vi pravite?

servisi delani na 15.000...zadnji narejem pred 5000 km.tankam vedno nafto nikol kazga kurilca...edino grelne svečke so pa boge

čare
Mojster foruma

Re: trokiranje?

Napisal/-a čare So feb 04, 2012 6:28 pm

Lahko da je pumpa al pa šobe.kok ma avto kilometrov praviš??

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So feb 04, 2012 6:56 pm

nevem zakaj bi clovek avto na mestu turiral na 4000 obratou.sploh pa ne dizla.res en vidm kaj je kle blo treba to narest.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
no-body
Novinec

Napisal/-a no-body So feb 04, 2012 7:11 pm

avto ma tam 400 jurjev...predvidevam...po števcu 315.000.je pa uvožen iz njemačke :D ....ne turiram avta na 4000 za bv...bil je pa ogret...pa tud če bi ga na 5000 more delat...ne rečem pa da je prav skos gonit avto...slišal sem spremenjen glas motorja pa sem ga pritisnil...avto nič ne cuka,normalno gre,ne kadi...tud zdle ko sem šel na petrol pa naredu par km ni bilo nobenega problema v nobeni situaciji

Uporabniški avatar
no-body
Novinec

Napisal/-a no-body So feb 04, 2012 7:12 pm

čare je napisal/-a:Lahko da je pumpa al pa šobe.kok ma avto kilometrov praviš??

vložki od šob mogoče?

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Ne feb 05, 2012 4:38 pm

abbe je napisal/-a:nevem zakaj bi clovek avto na mestu turiral na 4000 obratou.sploh pa ne dizla.res en vidm kaj je kle blo treba to narest.

x2
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne feb 05, 2012 4:48 pm

Fan je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:nevem zakaj bi clovek avto na mestu turiral na 4000 obratou.sploh pa ne dizla.res en vidm kaj je kle blo treba to narest.

x2

Res da ni potrebe sam mora pa tud to prenest avto.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 8 gostov