Tattoo- je napisal/-a:AutoHold: ti na klancu samodejno zadrži avto (čeprav nimaš pritisnjene zavore), da ti avto ne zleze nazaj.
Set: tipka je pa za resetiranje referenčne vrednosti tlaka v pnevmatikah, saj je avto očitno opremljen s posrednim nadzorom tlaka v pnevmatikah, ki ti preko senzorja ABS preverja če slučajno ni prišlo do padca tlaka in posledično predrtja/spuščanja gume.
luxxx7 je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:AutoHold: ti na klancu samodejno zadrži avto (čeprav nimaš pritisnjene zavore), da ti avto ne zleze nazaj.
Set: tipka je pa za resetiranje referenčne vrednosti tlaka v pnevmatikah, saj je avto očitno opremljen s posrednim nadzorom tlaka v pnevmatikah, ki ti preko senzorja ABS preverja če slučajno ni prišlo do padca tlaka in posledično predrtja/spuščanja gume.
Najlepša hvala za razlago.
egregore je napisal/-a:Da ne bom nove teme odpiru, imam vprašanje :
Kadar je vklopljena tipka auto hold, se v primiru odprtja vrat ali izklopa varnostnega pasu samodejno ročna vklopi.
Ali bi morala ročna delovati avtomatsko tudi v primeru kadar ni vklopljena funkcija auto holda?
Tako ima Renault Scenic.
LP
Gregor
egregore je napisal/-a:kera tipka je izklopljena?
MRV je napisal/-a:da si izposodim temo, mene zanima kako vem če moja oktavija ima esp?
tnx
MRV je napisal/-a:da si izposodim temo, mene zanima kako vem če moja oktavija ima esp?
tnx
Bat_zajla je napisal/-a:MRV je napisal/-a:da si izposodim temo, mene zanima kako vem če moja oktavija ima esp?
tnx
Pohodiš gas, spostiš sklopko in če ti avto koplje potem ga nimaš. Če pa ti zakoplje in nato vzame gas potem imaš ESP.
Bat_zajla je napisal/-a:MRV je napisal/-a:da si izposodim temo, mene zanima kako vem če moja oktavija ima esp?
tnx
Pohodiš gas, spostiš sklopko in če ti avto koplje potem ga nimaš. Če pa ti zakoplje in nato vzame gas potem imaš ESP.
tnx
chan je napisal/-a:
V vsakem primeru ima Octavia tipko za izklop ESP (oziroma ASR v nižjih opremskih paketih - Active in Ambition oziroma še prej Classic in Ambiente).
maniaxxx je napisal/-a:Bat_zajla je napisal/-a:MRV je napisal/-a:da si izposodim temo, mene zanima kako vem če moja oktavija ima esp?
tnx
to kar si ti opisal je ASR....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov