Zdravo,
potrebujem pomoč. Prejšnji četrtek mi avto ni vžgal. Pošlepali smo ga do prvega bližnjega servisa (ki naj bi imel kar dobro ime).
Težava: ob kontaktu se ni slišalo bencinske pumpe, avto je verglal v prazno. Na servisu so mi zamenjali bencinsko pumpo z originalno. Avto sem prevzel v torek zjutraj, plačal in se odpeljal v službo (3 km), ko sem se vračal mi je sredi poti ugasnil in klicat sem moral vleko (1 km do doma in servisa). Mehanik je nato naslednje jutro probal prižgati in avto je normalno delal. Tekom dneva ga je ničkolikokrat probal prižgati in vse je bilo vredu in včeraj mi je rekal da lahko danes že pridem iskat a me je tekom dneva klical da spet ne deluje kot bi moral. Električar je že včeraj pregledal vse kabla od pumpe do motorja in so vsi vredu. Tudi rele je vredu. Na nekem kablu ki gre do releja je tudi dioda, ki bi lahko bila kriva, a je zvezal direktno in med testno vožnjo mu je spet ugasnil. Na mestu avto ne crkuje.
Mehanik mi je menjal pumpo, ki pa očitno ni bila kriva za težave, čeprav sem jo (pre)drago plačal (original pumpa 130€ (sicer identična tele:
http://www.herkules.si/index.php?productID=40759 ) + delo = 300 €). Kaj nas storim?