Nasveti in napotki ter povpraševanja...

DEJAN274
Nov uporabnik

Re: Padanje obratov

Napisal/-a DEJAN274 So feb 25, 2012 5:40 pm

FAN- očitno niste razumeli. Naj vam ponovim: dogovorjen sem bil za menjavo motorja. Pri vgradnji sedanjega, z prejšnjega motorja niso snemali EFI, starterja, injectorjev, svečk, kablov, motorčka prostega teka,... ampak je motor ki so ga vgradili to imel že na sebi in so torej vgradili z njim. A nekatere od teh reči niso ok. Zato sem menjal starter z prejšnjim in vžiga spet lepo, menjal svečke, cinšpule, kable z starimi in ne cuka več, tudi po 3h cilindrih ne dela več. Ostaja pa prosti tek in občasno padanje obratov (tudi ugasnil je parkrat zaradi tega).

Hvala in lep pozdrav

DEJAN274
Nov uporabnik

Napisal/-a DEJAN274 Ne feb 26, 2012 1:29 pm

Po včerajšnjem čiščenju sesalnega kolektorja ter lopute in ponovni pričvrstitv vseh cevi (ob tem sem pomaknil objemke tako kot morajo bit) je avto deloval lepo brez kakršnih koli težav nenehno cca. 7 ur. Tudi vžigal je lepo. A občutek negotovosti in nezaupanja v novonameščene komponente ostaja.
Zato bom počasi zamenjal še injectorje (cel vod) in ostalo, saj so bile reči popolnoma brezhibne.
Hvala vam za pomoč in nasvete. Glavno da lahk delam :) Upam sam da nebo spet čez noč kak štrajk mašine ha ha ha

aja še to---bil sem presenečen da mi je prejšnja mašina žrla praktično 10l in več, pri tej pa me je zadnjič malomanj kot kap-ko sem zračunal povprečno porabo te mašine----7,56 mešane vožnje in 8,2 po mestu!!!!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne feb 26, 2012 3:25 pm

DEJAN274 je napisal/-a:Po včerajšnjem čiščenju sesalnega kolektorja ter lopute in ponovni pričvrstitv vseh cevi (ob tem sem pomaknil objemke tako kot morajo bit) je avto deloval lepo brez kakršnih koli težav nenehno cca. 7 ur. Tudi vžigal je lepo. A občutek negotovosti in nezaupanja v novonameščene komponente ostaja.
Zato bom počasi zamenjal še injectorje (cel vod) in ostalo, saj so bile reči popolnoma brezhibne.
Hvala vam za pomoč in nasvete. Glavno da lahk delam :) Upam sam da nebo spet čez noč kak štrajk mašine ha ha ha

aja še to---bil sem presenečen da mi je prejšnja mašina žrla praktično 10l in več, pri tej pa me je zadnjič malomanj kot kap-ko sem zračunal povprečno porabo te mašine----7,56 mešane vožnje in 8,2 po mestu!!!!

Pusti lava dok spava.....Ali po domače dokler gre ne tikaj. Imej na zalogi in če se bo težava pojavla pa menjaj. Če sedaj gre lepo pusti kot je in se vozi.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov