O teh zadevah je bilo dosti govora na tem in Škoda forumu. RSR to reši na simpl način. lp.yapka je napisal/-a:Kot že naslov pove imam problem pri zagonu Octavie 1 (TDI motor, letnik 2000). Ko je motor hladen vžge brez problema, ko pa se segreje pa v večini (ne vedno) ''vergla'' nekaj časa, ko pa zalaufa pa laufa čisto normalno. Bil je tudi priklopljen na tester in ni nič pokazalo, zato je prišlo do diagnoze, da je najbrž crknjen računalnik in da bi bilo potrebno nabaviti drugega. Še prej mi je bilo rečeno, da je kriz senzor toplote motorja in sem ga zamenjal, ampak brez uspeha. Čudno se mi zdi, da bi računalnik kr crknil, ker vse ostalo dela brez problemov. Potem sem brskal po netu in naletel na: http://www.rsrmotorsport.com/slo/storit ... or-l-1999/
Zanima me, če je že kdo imel takšen problem in seveda kako ga je rešil.
yapka je napisal/-a:Tudi meni je bilo rečeno, da se s reproprogramiranjem nič ne reši, ker še baje ima avto star tip motorja. Zato me dejansko zanima, če je kdo, ki se je že ubadal s tem. Kot sem že rekel, je bil avto priklopljen na računalnik pri enemu, ki se profi ukvarja s tuningom. Trenutno sem v dilemi...eni pišejo da se vse da rešiti s preprogramiranjem, spet drugi da so krivi senzorji, mogoče pumpa...tak da ne vem. Ne bi pa si rad delal nekih velikih stroškov.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov