smex3 je napisal/-a:lep pozdrau
spet imam eno težavo in sicer s tem da mi je po slabem tednu spet zablokirau termostat sedaj sm zamenjau že 3
ali mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo narobe da mi kar naprej crkava termostati
zlica22 je napisal/-a:smex3 je napisal/-a:lep pozdrau
spet imam eno težavo in sicer s tem da mi je po slabem tednu spet zablokirau termostat sedaj sm zamenjau že 3
ali mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo narobe da mi kar naprej crkava termostati
Kitajska roba... Kupi orig.
valvoline je napisal/-a:Ti kr daj termostat vn,spredn del kilerja tam k piha zraka zapri celega z kartonom pa bo.
valvoline je napisal/-a:A se ti motor ogreje na delovno temperaturo. Če ja,potle mogoče da je pečka zadelana,splača se poskusiti obrnit gumi cevi skozi katerih gre hladilna tekočina v pečko,če jih obrneš bo kontra tok in če je pečka zamašena se bo spucala.
Mogoče da je prebilo tesnilo glave,al pa je glava počena pa napihuje hladilni sistem in tekočina ne kroži dobr.
čare je napisal/-a:Kaj pa če je tesnilo glave in ti pritisk nabije v hladilni sistem in voda ne more krožit??Ko ostaneš brez gretja,odpri expanzijsko posodo da vidiš kok butne pritisk ven in če potem začne gret je to to (dokler spet ne bo pritiska)
Nejko87 je napisal/-a:Zadaj nad menjalnikom gre cev do pečke. Probaj tam odzračiti. Če bo delovalo, potem je prebito tesnilo glave in ti kompresija uhaja v vodo. Če pa je sistem brez zraka pa je zabita pečka....
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov