Napisal/-a kiario Ne jun 08, 2008 4:03 pm
Imamo identičen problem pri Kii Rio.
Avto smo kupili pred enim mesecem in ob večjih nalivih nam teče v prtljažnik. In to na istem mestu, kot je prikazano na zgornji fotki.
Dol smo vzeli že plastike v prtljažniku in zalivali z vodo, pa še vedno ne moremo točno ugotovit kje teče. Na koga se naj še obrnemo?
Situacija je rahlo smešna(no-meni je žalostna): lastnica avta sem študentka in sem res še zadnje evre vložila v ta j...n avto, samo da bi bil lep, čist in porihtan. Narejen je bil velik servis, kupljen nov radio, vse generalno očiščeno. Nakar ugotovim, da mi teče v prljažnik!
Sprva se nisem preveč sekirala, ker so me vsi tolažili, da bomo že našli kje teče, ampak čeprav smo vse možno zatesnili, namazali gumice, menjali gume pri lučeh... in se zapirali v prtlajžnik ter avto polivali, nikakor ne moremo ugotovit kje teče. Dol bi morali vzet tapeto na stropu, ker tam nekje curi, ampak to je že rahlo zakomplicirano, ker ne vemo kako in kaj.
Jezna sem, besna, ker je bivši lastnik zatrajeval, da je avto brezhiben( saj vem, da lažejo), tudi v avtohiši, kjer smo ga kupili, so nam garantirali, da je avto ok, zato me še toliko bolj jezi!
Saj vem, da lahko dam avto na servis, pa bodo že ugotovili slej ko prej, ampak sprašujem se koliko me bo še vse to prišlo, glede na to, da ena k...a gumica za vrata pride 40eur! Bom še to reskirala, če bo le avto suh. Ampak po vsem tem sploh ne vem komu še lahko verjamem, da bo zadevo porihtal.
To je moj prvi avto, pa mi je žal, da sem si ga sploh želela, ker imam zdaj sam probleme z njim.
Mi lahko kdo pomaga?