Dj Big je napisal/-a:Res nihče neve?
egster je napisal/-a:Ja, žarnico moreš pravilno obrnit ko jo daješ noter, tako da se jeziček na žarnici vsede v luč. Je ne zaviješ ampak jo samo natakneš in potem fiksiraš s tisto sponko. Zna biti kar komplicirano, ko to počneš prvič. Zapelji se do Audi servisa, kolegu so jo tam zamenjali zastonj (2 minutki dela).
egster je napisal/-a:Ja, žarnico moreš pravilno obrnit ko jo daješ noter, tako da se jeziček na žarnici vsede v luč. Je ne zaviješ ampak jo samo natakneš in potem fiksiraš s tisto sponko. Zna biti kar komplicirano, ko to počneš prvič. Zapelji se do Audi servisa, kolegu so jo tam zamenjali zastonj (2 minutki dela).
StajercS je napisal/-a:Trikrat sem prebral temo, pa še mi vedno ni jasno, kje je bil nesramen do tebe. Ti je lepo napisal,da pelji na servis, pa ti bojo porihtal. Se lahko poleg naučiš, kako se menja, da boš za drugič znal. Nima veze,kaj si ti vse že prešraufal, jaz sem tudi že dost prešraufal, kosil travo, popravljal računalnike, pa še vedno ne vem, kako se letalo vozi. Tvoje zmožnosti pa so,da ne veš žarnice menjat.
Se opravičujem za brezvezen post, moti me to, da treba vsakega popljuvat, ki hoče malo pomagat kolikor zna.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov