Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Meli
Nov uporabnik

Zadnji odbijač

Napisal/-a Meli To mar 27, 2012 11:46 am

Pozdravljeni.

Danes sem pomotoma in po čisti svoji neumnosti zapela z zadnjim odbijačem na avtu v pločnik (visok je bil okoli pol metra) ..

Polomljene imam nosilce, v prtljažniku je zvilo pločevino in spraskan je odbijač mogoče je polomljen na mestu udarca; ker je vidno spraskano kot bi napočil.

Avto je RENAULT CLIO 1.2 l.2003 rdeče barve KM: 63198

Kaj predlagate; kupiti nov odbijač z nosilci, ga dati preštrihat; dat poštimat pleh (da kupim sama dele) ali da se enostavno ne zezam z nakupom dam to mehankarju, ki hoče za popravilo brez dela cca. od 300 do 500 eurov??

Zanima me ali bi se mi cenovno bolj splačalo da kupim sama dele; ker na netu sem našla odbijač za svojega clia v vrednosti 250€ in me je kr malo prbilo... :roll:

Kje ponavadi kupujete dele za svoje "ljubice"? Kaj je cenovno bolj ugodno itd.

LP;meli

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Re: Zadnji odbijač

Napisal/-a Fan To mar 27, 2012 11:54 am

Pozdravljeni

Osebno menim, da bi lahko kakšen klepar vse skupaj uredil. Obstoječi odbijač se uredi, zvita pločevina poravna................. V koliko so nosilci toliko poškodovani, da se jih ne da uporabiti, se nabavi druge. Preverite še pri katerem drugem mojstru.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
zlica22
Poznavalec foruma

Kraj: Šk. L.

Napisal/-a zlica22 To mar 27, 2012 1:10 pm

Pleh se popravi, res pa je, da kleparji niso poceni... Poglej še po oglasnikih za rabljen odbijač, mogoče ga dobiš celo v barvi...

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce To mar 27, 2012 1:29 pm

Iz kakšnega karamboliranega Clia bi se dalo dobit verjetno, mogoče še v isti barvi kot je tvoj.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov