dejanz75 je napisal/-a:Pozdravljeni.
Kateri VW servis mi priporočate v Ljubljani oz. okolici? Da imajo pojma kaj delajo in da ne nategujejo s ceno...
Rabim za čisto naveden redni servis (prvi).
dejanz75 je napisal/-a:Pozdravljeni.
Kateri VW servis mi priporočate v Ljubljani oz. okolici? Da imajo pojma kaj delajo in da ne nategujejo s ceno...
Rabim za čisto naveden redni servis (prvi).
dejanz75 je napisal/-a:Zdravo. Hvala za ponudbo, samo avto je skoraj nov (15.000 km), tako da grem z njim seveda na pooblaščenca.
Sem že naročen pri Debevcu...
Sicer mi tale fora s servisi na 15.000 km ne diši najbolj; tovarna daje 2 leti garancije pri servisnem intervalu 30.000 km, Porsche Slovenije daje pa 4 leta pod pogojem da ga servisiraš na 15.000.
Ampak v 4ih letih mislim narediti vsaj 160.000 km, od tega 2/3 službenih, kar pomeni 40.000 eur kilometrin, pa se mi verjetno splača dat mal več za servise pa met mir...
dejanz75 je napisal/-a:Nižali bodo povračilo za prevoz na delo in z njega in ne povračila stroškov prevoza na službenem potovanju ("kilometrina" po domače).
Slednja je 0,37 EUR/km že od 2008, kljub povišanju cen goriva za vsaj 25%.
Ker imam pisarno doma, si itak ne izplačujem stroškov za prevoz na delo.
Žiiga je napisal/-a:Me veseli, da si se zmenil z debevcem a vseeno.
Precej me moti govorjenje čez mehanike... Pa se zavedate da mnogokrat govorite kot da so smeti, debili in nevem kaj še vse.... Kolikokrat birokrati, ali rajši kdorkoli, tudi vi kaj zafrknete...
Malo se zamislite no.. Se da normalno opisat situacijo in izkušnje.
Žiiga je napisal/-a:Precej me moti govorjenje čez mehanike...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov