Očetova BMW sedmica je bila čuvana in pažena tako, da je ni nikoli pozimi vozil. Vse kar je bilo narejeno je res temeljito pranje + voskanje + da so bolj napumpane gume + suha garaža, in tako 10+ let; nikoli nobenega problema.
Spomladi normalni servis in gasa - verjetno je bil najbolj očuvana sedmica, ker so na servisu vedno debelo gledali kakšen je avto spodaj - kot iz tovarne

Nikoli ni bilo vmesnih vžigov ali česa podobnega - to sem tudi izvedel, ko sem svoj motor dajal na prezimovanje, namreč med vožnjo se avto drugače segreje kot v garaži, pravzaprav boš naredil še slabše, ker se ti bo povsod naredil kondenz, ko se bo ohladil in boš vzpodbujal rjo.
nekateri so tudi dajali oljnate krpe v avspuhe, ampak jaz sem imel Akrapota, tako da ni bilo potrebe.
Lahko si tudi kupiš kak optimate, da "trenira" aku med tem ko avto spi, lahko opa tudi odklopiš aku, pa tudi ne bo težav
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi