Godward je napisal/-a:glej, ti je mloncar povedo da je menjalnik od 1.1 petke eden najdalših, torej pomeni da je daljši od 1.4 energy. je pa bolše da daš od 1.1 ker ti pašejo potem vsi nosilci, če daš pa od cliota pa ti ne paše noben. glede sprednega desnega nosilca pa zvrtaš na novo luknje na originalnem in daš not pušo. problem rešen.
mito90 je napisal/-a:moj kolega ma tt v 5ki od 19ke masino 1.8 16v,sam to je pa ze mal huda,sj ne d je nebi mev sam pol bi mogo se bremze postimat pa vse
RacerTinko je napisal/-a:mito90 je napisal/-a:moj kolega ma tt v 5ki od 19ke masino 1.8 16v,sam to je pa ze mal huda,sj ne d je nebi mev sam pol bi mogo se bremze postimat pa vse
Živjo!
Js mam tut 5KO 1.4 five pa bi dau notr mašino 1.8 16v...zj me pa zanima če veste kej kolk je meu ta vaš kolega problemov glede zamenjave mašin oz. a gre 1.8 16V pri menjavi šrauf na šrauf al je treba še kej predelat?
Lp!
AgitatoR je napisal/-a:1.7 dajte not. Nobenih komplikacij ni s tem.
AgitatoR je napisal/-a:V 1.4 petko paše šrauf na šrauf. Elektrika pač ni eneka.
RacerTinko je napisal/-a:lejte jest ne mislm delat neki na pou ampk celo 5ko mislm poštimat kar se tiče karoserije, mašine, varnosti. itd.
drgač pa hvala za info.
lisko je napisal/-a:V petko spravim 5.9 od Jeepa motor če mi je treba....
Marsovček je napisal/-a:lisko je napisal/-a:V petko spravim 5.9 od Jeepa motor če mi je treba....
Izziv: http://www.youtube.com/watch?v=q_0xifuTqVA&feature=related
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov