ESX je napisal/-a:Kot sem ti že napisal je to varovalka za potisni avtomat štarterja, sam štarter je zvezan direkt na akku. Notri imaš 25A ker je to znana napaka pri PSA in so to tovarniska priporocila, da se jo zamenja za 25A.
Če si spreten lahko sam demontiras starter in ga neses enmu avtoelektricarju na obnovo
Tist štarter je taka j**a, je na zadnjem delu motorja še blizu ne prideš brez kanala.
Kaj pa obsega taka obnova? Menjava avtomata? Ali še kaj druga? Zanima me ali imajo te dele ponavadi na zalogi, ali mi še lahko reče, da bo treba čakat?
Jepa to potem sigurno, da je štarter kriv za kurjenje te varovalke, da ni še kaka postranska stvar kje?
Jutri bom poklical na peugeot servis, da mi pove koliko bi prišlo to, pa enga avtoelektričarja, potem bom pa videl.
Itak mi je problem, če vzamem štarter sam dol potem nimam drugega avta da bi peljal, popovdn bi mogoč kak avto naprosil. Moral bi ga na kake fosne zapeljat, da bi bil spredaj dvignjen, če mi ga pa on dol vzame pa ob enem še akumulator pa to pogleda pa neb smel nič kaj več računat. Hec je,da ne bi bilo potem slučajno kaj druga krivo.Jaz bi pa štarter okrog nosil.