Walker_P je napisal/-a:Stikalo za vklop vse 4 je vredu, dela brez problema, sam ko vklopiš desn al pa lev smernik, se ne sliši nobeno klikanje releja. Sumim da je kriv rele, al pa obvolanska ročica za smernike. Še kdo ve kej več glede tega?
Walker_P je napisal/-a:Štima Slide. Sam zakaj potem še vedn ne delajo, če mi tisto stikalo za vse 4 odstranimo? To mi ni logično, ker če bi blo to krivo in ko bi odstranil stikalo bi potem mogu lev al pa desn delat al se motim?
Walker_P je napisal/-a:Je pa res Slide, da stikalo prej ni hotl ugasnat ker je blo povn umazanije pa masn od maxibrila. Pol smo to razdrli spihali, spucali, pošprical z wd-jem in stikalo potem tut delal kot je treba, sam takoj za tem ko smo pa stikal dal nazaj notr se je pojavla ta napaka, sam noben pa ni pomisu da bi lahka blo kej tazga. Misliš da bi kej pomagal če bi to čudo še enkrat razdrl pa spucal al bi blo bolš drug stikal dobit?
Walker_P je napisal/-a:Štima Slide. Sam zakaj potem še vedn ne delajo, če mi tisto stikalo za vse 4 odstranimo? To mi ni logično, ker če bi blo to krivo in ko bi odstranil stikalo bi potem mogu lev al pa desn delat al se motim?
Po forumu brska: kiki13 in 3 gostov