Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Borut90
Nov uporabnik

Napisal/-a Borut90 Ne nov 15, 2009 11:08 am

ej idua=)kok maš ti razmaka med zici??

Borut90
Nov uporabnik

caw

Napisal/-a Borut90 Po nov 16, 2009 10:22 am

ej idua a pa pride ta naslon zadost visok k kle na sliki neki nizko zgleda??

Uporabniški avatar
Darkness Falls
Nov uporabnik

Re: UNIVERZALNI SREDINSKI NASLON ZA ROKE ???

Napisal/-a Darkness Falls Pe jan 21, 2011 11:18 pm

Joooo kaj se še da dobit toti sredinski naslon za cliota dvojko???

Uporabniški avatar
matey18
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a matey18 Pe jan 21, 2011 11:26 pm

Tukej ga lahko kupiš. Slika je simbolična dejasnko dobiš to kar je videno eno stran nazaj na forumu.

http://www.mimovrste.com/artikel/342024 ... ngoo-i-98-

Uporabniški avatar
Darkness Falls
Nov uporabnik

Napisal/-a Darkness Falls So jan 22, 2011 12:29 pm

Aham tak da se pravi da dobiš takega kot ga je objavil T-Man ne???

Uporabniški avatar
matey18
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a matey18 Pe feb 18, 2011 5:17 am

Da

Bambi158
Novinec

Napisal/-a Bambi158 So nov 26, 2011 6:45 pm

@t-man: Sem ti poslal zs samo je napisalo da ne obstajaš :shock:
zato pa prosim da mi na mail pošlji sliko in ceno za naslon za roke za polota 9n.
mail : matej.zagorc158@gmail.com
lp in hvala

D4F
Nov uporabnik

Napisal/-a D4F Sr feb 08, 2012 7:40 pm

@T-Man in ostali

Kje bi dobil naslon za Clia 2 oz. Storia po neki normalni ceni, magari rabljen. V poštev pride originalna ali Armster varianta, vendar ne bi dal 80+ €.

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Napisal/-a ejsim Sr feb 08, 2012 7:50 pm

Armster je po mojem mnenju vreden vsakega EUR. Sem ga imel 4 leta v dveh avtomobilih - samo z različnima adapterjema, sedaj tega mojega že 1 leto uporablja tast v svojem. Ima torej 5 let in nekih 200.000 km za seboj, pa je še vedno kot nov..

cricket
Nov uporabnik

Napisal/-a cricket Sr jun 20, 2012 2:57 pm

Živijo

Mene pa zanima, ali se je že kdo poslužil montirati naslon za roke v citroen C2. Zanimam se za Armster varianto, ker nočem nekega plastik fantastik.

Pa nebi kupoval naslona preko interneta, ali obstaja kakšna trgovina, kjer stvar lahko prej vidiš in otipaš.

Hvala

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Sr jun 20, 2012 9:38 pm

cricket je napisal/-a:Živijo

Mene pa zanima, ali se je že kdo poslužil montirati naslon za roke v citroen C2. Zanimam se za Armster varianto, ker nočem nekega plastik fantastik.

Pa nebi kupoval naslona preko interneta, ali obstaja kakšna trgovina, kjer stvar lahko prej vidiš in otipaš.

Hvala

A3M v črnučah ga ima. Tudi na zalogi. Drgač ti pa sam in tudi ostali priporočamo armsterja in tudi če ga preko neka uzameš, brez da ga ''otipaš'' boš ZELO zadovoljen z njemu!

lp
Slika

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Če jun 21, 2012 9:27 am

DA se tudi univerzalnega lepo ugradit in trdno da ti drži če človek malo uporabi svoje male sive celice pa se lahko naredi lepa,močna in praktična montaža ampak samo pri nekaterih pridejo v poštev original nosilčki to je pri teh ki imajo sedeža tolko skupaj da se naslanjata na vsaki strani na naslon za roko ker drugače se zadeva maje levo in desno v drugem primeru se naredijo svoji nosilci - močnejši ki jih lahko oblečeš še v usnje ali podobno zaradi izgleda in ni šans da se bo kaj majalo potrebno pa je tudi paziti kako se montira da se lahko ročna zavora zateguje ter tudi ta da človek ima sploh potem kaj še od naslona udobja pri nekaterih modelih sem doživel da ni bilo drugače kot da sem naredil nosilčke za naslon iz močne pločevine kjer sem še dodelal nekako na "štifte" da se je naslon sprednji del malo privzdignil kadar se je ročna zategovala kjer ne gre drugače se tudi tako lahko naredi.
Nosilci se pa vijačijo v plastiko med sedeži dam primer z močnejšim 10 vijakom z grobim navojem znotraj se pa da konra spojka za grobe navoje tako narediš na vsaki strani po 2 in je to to,če so plastike že original slabo pritrjene (to je večkrat tudi problem ko kupiš originalen naslon za roko se potem vse maje dam primer Peugeot 206 tako da ni to samo problem v kopijah naslonov) tukaj se pa naredi še znotraj nosilec iz pločevine cca 1,5 mm ki se pritrdi na karoserijo iz zvrtaš luknje ter znotraj na njih privariš kakšno M6 matico ter potem kar privijačiš originalne nosilce od naslona na ta nosilec z M6 vijaki. Če pa avto sploh nima na sredini plastike se pa tudi naredijo čim manj vidni nosilci iz cca 1,5 mm debeline pločevine ki se vijačijo na karoserijo ter se jih obleče v usnje,skaj ali celo v original blago kot je dno. JS sem montiral doma ali v službi naslonov za roko tako OE kot tudi teh kopij v najmanj 15 avtov in v vseh še držijo kot je treba montiral sem pa tudi že v kamion ali kombi v vseh se najde rešitev res pa je da čez original ga ni pri kopiji je treba biti malo pazljiv ker je vse narejeno bolj švohno še posebej tečaji kjer se odpira naslon.

LP
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Če jun 21, 2012 1:22 pm

cricket je napisal/-a:Živijo

Hvala

zakaj pa ne prek neta? jst sm že 2x prek mimovrste pa mirna vojska ;) drgač pa boš zadovoljen z armsterjem, je mal dražji od ostalih čunga-lunga ampak se splača :D kupi se pa posebej adapter za tvoj avto in naslonjalo.

cricket
Nov uporabnik

Napisal/-a cricket Če jun 21, 2012 2:41 pm

V bistvu zato, ker bi raje prej otipal stvar, in provizorično "postavil" v avto. Da se prepričam, da vse skupaj ne izpade mal smešno.

Če ima kdo vgrajeno, pa če lahko kakšno slikco prilima sem gor, bi bil zelo hvaležen. Ni nujno od C2

hvala
lp

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Če jun 21, 2012 5:26 pm

cricket je napisal/-a:V bistvu zato, ker bi raje prej otipal stvar, in provizorično "postavil" v avto. Da se prepričam, da vse skupaj ne izpade mal smešno.

Če ima kdo vgrajeno, pa če lahko kakšno slikco prilima sem gor, bi bil zelo hvaležen. Ni nujno od C2

hvala
lp

če si iz LJ ali okolice lah pr men potipaš edino postavit ne morš, ker je treba razdrt potem ;)

od prejšnega avta
Slika

cobra11
Novinec

Napisal/-a cobra11 Če jun 21, 2012 9:42 pm

Jst mam čunga lunga naslon že nekje leto dni +... pa je še okej, mam ga v cliu pritrdil sem ga pa kar z m4 šravfki na plastiko, ki je okoli ročne in basta. Drži fiksno, zame dovolj, edino sedeza se neda čisto naprej porinit, ker je malo preširok, ampak mene niti ne moti, ker sem se ga ze tako navadil. Je pa to tisto kitajsko "sranje" za cca 20-25€..
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 17 gostov