Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Klima P307?

Napisal/-a soso Po jul 02, 2012 7:26 pm

Pred kratkim je bil kupljen avto P307 in par dni za tem sem dal naredit velik servis na pooblaščenca. Ob nakupu je klima delala res odlično, saj je bila pred kratkim napolnjena po besedah prodajlca, ko sem dobil avto iz servisa pa imam občutek, da po enem tednu zelo slabo hladi. Na servisu, so zamenjali tudi cev klime, saj so rekli, da je bila že malce boga, cena zanemarljiva, 2 eur. Je možno, da je karkoli narobe zaradi zamenjave te cevi? Kako lahko preverim, če zaradi tega ne dela OK? Ne izključujem tudi možnosti, da je karkoli drugega narobe s klimo in je zaradi tega dal prodajalec nafilat klimo pred prodajo.

Lp
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Re: Klima P307?

Napisal/-a 207sport Po jul 02, 2012 8:08 pm

naj hitreje boste ugotovili tako da nalijete posebno tekočino v sistem klime. čez par dni se lepo vidi z uv svetlobo če in kje pušča. problem je samo v tem k so dodatni stroški...ta tekočina 15€ pa ponovno polnjenje klime 50€.

blazkom
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazkom Po jul 02, 2012 8:32 pm

kje se dobi to tekočino?
kaj je razlika v barvi med plinom?

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Po jul 02, 2012 8:48 pm

ponavadi je v sistemu že barvilo in olje z mazanje kompresorja.
dandanes ima že skoraj vsak serviser klim sondo, s katero ti na licu mesta ugotovi morebitno uhajanje plina na mestih ki z UV svetlobo niso vidni ali dosegljivi.
tako da predlagam, da poiščeš zanesljivega serviserja, pa naj ti preveri kaj je narobe s klimo
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

blazkom
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazkom Po jul 02, 2012 11:42 pm

Aha, no sedaj sem naročil polnjenje z barvilom.razlog je ker odkar sem kupil avto klima ne dela. Upam da se bo videlo
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov