Nasveti in napotki ter povpraševanja...

kstelc
Novinec

Re: AVTO ZJUTRAJ GRDO PRIŽGE

Napisal/-a kstelc Sr feb 02, 2011 1:37 am

am ja počena je bila ja!iz preventive se mi ravno ne deva 1500 evrov hehe;)

no fear
Nov uporabnik

Napisal/-a no fear So feb 05, 2011 9:34 pm

Imam enak problem na Audiju A6 4F, zjutraj ko stoji več kot 12 uri in je temperaura pod 0 vžge po treh cilindrih! Po cce 2-3 sek se umiri in lepo teče! Bolj ko je mrzlo težje vžiga...nad 10 minusa sem moral vžigati tudi po trikrat, da je vzgal. prav tako sem že zamenjal naftni filter, grelne svečke in temperaturno stikalo, vendar brez uspeha! Zanima me kako si oz. ste ugotovili, da je počena glava motorja! Hladilne tekočine mi ne znanjkuje!

kstelc
Novinec

Napisal/-a kstelc Ne feb 06, 2011 3:02 am

v dispanzijski posodi se je počasi začelo nabirati olje...najprej par kapljic potem čedalje več...pač odločil sem se za menjavo ker nisem hotel čakati na kaj hujšega in se je pokazalo da je bila res počena potem ko smo jo dali enkrat dol saj je bilo vse mastno itd....neznam točno povedati nisem mehanik:D uglaunem točno nisem vedel ker jo seveda nisem dal na rentgen ampak druge rešitve ni bilo in potem ko smo jo menjali se je uglaunem pokazalo da je bila počena...

no fear
Nov uporabnik

Napisal/-a no fear Ne feb 06, 2011 8:20 am

Pri meni pa se v raztezni posodi nič ne nabira sledov olja..je popolnoma normalno, prav tako mi tudi vode ne manjka! Avto ni vžiga že cca 2 leti tako. Po mojem, če bi bla počena glava bi se že pokazalo, ko si ti dejal...ojle v posodi! Sem se pa odločil, da ga peljen, da mi na novo naložijo nov software, sem že več kje zasledil, da je to napaka predvsem po opravljenem glavnem servisu!!

hartan
Nov uporabnik

Napisal/-a hartan Ne feb 06, 2011 8:26 am

Da nem nove teme odpiral... WV polo 1.4 bencinar mi hladen vgasne, če nimam gasa. Ko je topla mašina, ni tega problema. To se dogaja takrat, ko je mrzlo. Navadno mi vgasne, potem pa ko ga spet prižgem, ne vgasne več. Ko je hladen, od začetka tudi nima prave moči. Po kaki minuti vožnje pa je potem normalno. Kaj bi to blo krivo?

no fear
Nov uporabnik

Napisal/-a no fear So feb 26, 2011 6:56 pm

Lep pozdrav! Po dolge času in po kar nekaj servisih med njimi tudi poblaščenih AUDI servisih končno odkrili napaka na vozilu!! In sicer so mi napako odkrili na BOSCH servisu JELEN na Gomilskem. Vsaka jim čast, avta so se lotili resnično profesionalno in mi odkrili in popravili okvaro oz. napako na napeljavi. Računalnik kljub temu, da grelne svečke niso dobile elektrike ni pokazal napake. Omenjene napake ni niso bili sposobni odpraviti na Audi servisu, temveč so mi menjavali praktično "cele" stvari oz. dele, katere so mi jih mastno zaračunavali. Bosch servisu Jelen vsa hvala, so resnično korektni in strokovni ter vedo kaj počno! Poleg tega so cene zelo ugodne napram pooblaščenem servisu! Tako da, kdo ima teževa z diesel motorjem zelo priporočam ta servis, redko kjer še naletiš na tako korekte in profesionalne serviserje!!

epizoda
Nov uporabnik

Napisal/-a epizoda Če okt 20, 2011 1:40 pm

a si preveril dušilno loputo. ni nujno da ti avto zazna napako, tudi računalnik ne. k sreči sem jaz to preveril in odprl dušilno loputo ter ugotovil da je zobnik zelo zrabljen. poskusi srečo tukaj

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

igorkotnik
Nov uporabnik

Napisal/-a igorkotnik To jul 03, 2012 8:02 pm

no fear je napisal/-a:Lep pozdrav! Po dolge času in po kar nekaj servisih med njimi tudi poblaščenih AUDI servisih končno odkrili napaka na vozilu!! In sicer so mi napako odkrili na BOSCH servisu JELEN na Gomilskem. Vsaka jim čast, avta so se lotili resnično profesionalno in mi odkrili in popravili okvaro oz. napako na napeljavi. Računalnik kljub temu, da grelne svečke niso dobile elektrike ni pokazal napake. Omenjene napake ni niso bili sposobni odpraviti na Audi servisu, temveč so mi menjavali praktično "cele" stvari oz. dele, katere so mi jih mastno zaračunavali. Bosch servisu Jelen vsa hvala, so resnično korektni in strokovni ter vedo kaj počno! Poleg tega so cene zelo ugodne napram pooblaščenem servisu! Tako da, kdo ima teževa z diesel motorjem zelo priporočam ta servis, redko kjer še naletiš na tako korekte in profesionalne serviserje!!

Kaj si menjal le napeljavo med šobami??? Kot sem bral ti je prvih nekaj sekund grdo lavfal potem pa se je umiril??? To dela tudi moj A4 2.0TDI. Je možno da je tud tu napeljava?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov