Nasveti in napotki ter povpraševanja...

miško24
Nov uporabnik

zračniki

Napisal/-a miško24 Sr jul 25, 2012 10:50 am

zdravo!zanima me če ve kdo če se da dobit oziroma zamenjat zračnike na sredisnki konzoli.imam renault clio 2 letnik 98.oba sta mi počla in bi sedaj rabil nova oziroma rabljena se da to sploh zamenjat?jst bi šel na avtoodpad sam ne vem če se da to sploh zamenjat oziroma gor nastavt...v priponki je slika kak to zgleda...
Priponke
zr23.jpg
zračnika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Re: zračniki

Napisal/-a RedBull™ Sr jul 25, 2012 11:36 am

Dobiš komplet z ohišjem na pooblaščenem servisu oz. kupiš rabljeno. Za demontažo ti težko svetujem, kako točno je narejeno, v vsakem primeru ima od zadaj oz. od strani jezičke, katere je potrebno sprostiti, da se zadeva izvleče. Montaža je pa pač toliko enostavnejša, ko se samo zapelje v armaturo.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

miško24
Nov uporabnik

Napisal/-a miško24 Sr jul 25, 2012 11:40 am

ja ima jeziček ob strani in bojim se da bom use potrgal ko bom dol jemal...kaj pa montaža celega ohišja je zakomplicirana?

Uporabniški avatar
zlica22
Poznavalec foruma

Kraj: Šk. L.

Napisal/-a zlica22 Sr jul 25, 2012 1:37 pm

Ne boš kar tako potrgal, previdno pa bo. Želim ti pa vso srečo pri iskanju rabljenih.........

Uporabniški avatar
ddas
Novinec

Napisal/-a ddas Sr jul 25, 2012 2:23 pm

http://www.ebay.ie/itm/ws/eBayISAPI.dll ... 7982810206

Na tej strani imaš slike, kako to izgleda

Drugače pa so se uporabniki foruma, že lani pogovarjali o teh zadevah

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Sr jul 25, 2012 5:41 pm

Te plastike se z največjo lahkoto potrga ko jih jemlješ ven. Nevem kaj to je za en material ampak, ko je meni nekako uspelo to ven dobit, da sem zalepil skupaj sredinske plastike/reže, sta mi potem oba jezička pri montaži nazaj noter, popokala. Neverjetno kako sranje od materiala. Zato je vseeno če te tvoje obstoječe polomiš. Ko greš pa po nove na odpad je pa bolje če najdeš še razmontirano armaturko in od zadaj lepo snameš oz "odklopiš" te jezičke dol.

Sicer je res, da sem to delal pozimi, vendar sem snete plastike/zračnike potem lepil v stanovanju, kjer je vsak del počil ob najmanjšem dotiku. Potem sem jezičke zlepil in pri drugi montaži zelo ogrel ventilacijo in vstavil nazaj noter. Seveda ob ogromno napocanega dvokomponentnega lepila :lol:

Potem pa veliko sreče, ko boš to dajal v svoj avto :DDD

miško24
Nov uporabnik

Napisal/-a miško24 Če jul 26, 2012 9:31 am

bom šel jst kr lepo na avtoodpad pa dol snel...upam da mi bo ratal da ne bom nč polomil čeprav dvomim :D

GranDuke_JK
Novinec

Napisal/-a GranDuke_JK Če jul 26, 2012 1:30 pm

miško24 je napisal/-a:bom šel jst kr lepo na avtoodpad pa dol snel...upam da mi bo ratal da ne bom nč polomil čeprav dvomim :D

Grem staviti da jih ne boš polomil ko jih boš na odpadu jemal ven (ker jih noben ne bo več imel :mrgreen: )
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov