zlica22 je napisal/-a:Najbolje, da se avto zapelje h kleparju, na mizo in preverite odstopanja...
b3rni je napisal/-a:Od nosilcev je bil zamenjan zgornji DESNI, ki je pritrjen malo višje od levega, tj. na karoserijo motorja.
To je torej nosilec na nasprotni strani, kjer je potem vrglo ven iz polosovine (vrglo je namreč ven na levi - voznikovi strani) Je zanimivo, da pokanje ostaja skoz, iz polosovine mi ga pa res ni vrglo ven prej, preden ni mehanik zamenjal tega desnega nosilca. Stal je okoli 30€, ne vem pa, ali je original ali kaj. Ampak je bilo zanimivo, da se je takrat pokanje slišalo prav od tam (sem bil zraven. Ampak kdo ve, če je dejansko od tam) Prav tako je bil še pred tem zamenjan spodnji nosilec, vendar po njegovi zamenjavi kakršnihkoli sprememb ni bilo zaznati.
In nekaj bo že nekaj na tem, da je položaj motorja sedaj malo drugačen kot prej že zaradi polosovine, ki prej ni bila prekratka ...
Kako bi sploh preveril, če so vsi nosilci pravi oz. pravih dimenzij? Vse zamenjat? Ali še samo tega, ki je ostal
b3rni je napisal/-a:zlica22 je napisal/-a:Najbolje, da se avto zapelje h kleparju, na mizo in preverite odstopanja...
Odstopanja od česa? V bistvu mi je mehanik dal mero LEVE polosovine, ki bi bila pravšnja (torej ta, ki je sedaj podložena). A je na žalost nikjer ni, pa čeprav sta za megana z abs-om dve meri.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov