Nasveti in napotki ter povpraševanja...

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Če apr 01, 2010 8:06 am

@ Nasty: mislim, da je hotela rect, da je os vetrnice dobila luft ;)

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Če apr 01, 2010 11:16 am

gofra:
ne vem kaj je hotela rečt. ;)

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če apr 01, 2010 12:47 pm

kolesar je napisal/-a:
marko01 je napisal/-a:
Končar je napisal/-a:
gofra je napisal/-a:Končar - dej se kaksno Frutabelo pojej, pa se pejdi v peskovnik igrat s sovrstniki...
Mislim ej?

Urja - z vso pravico imas tezit dokler ne prides do resitve, ce je bil avto res vzdrzevan in vozen lepo, je prednost na tvoji strani. Vsak bi to storil, z mano na celu. Lepa beseda najde svoje mesto in ne dvomim, da bo pri tebi drugace. Porocaj kako je slo.

LpF

kko pa veš da je biu vozn lepo, kle krneki nabija, ja lepo smo ga vozil, teran je biu pa u pizdomaterno zdej k je pa šlo, je treba pa na reno pisat: dejte mi novo turbino. haha frutabelo si lohka u rit utakneš pa greš mim vrtca btw.

Jaz osebno pa mislim da sta KONČAR in KOLESAR plačana z strani renaulta, da na tem foromu zagovarjata to znamko :lol: Saj si nikakor ne moreta dopovedat da DCI motorji niso nikoli bili biser pa nikoli nebojo.

pametnjakovič :roll:
zato ker men, pa 99% ostalil dela vse normaln, tko ko pri drugih avtih
res pa da znajo drugi bolš rešit stvari VW bi dal pol zraven pa je to to (kar je še vedno dražje ko če zrihtaš privat)

Daj mi zaupaj koliko dobiš na mesec od Renaulta na svoj TRR, da vidim če se splača, ker pol bom jaz tud takoj spremenil mnenje o renaultu :lol:
Lp by Mare

Uporabniški avatar
ar35s
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a ar35s Če apr 01, 2010 12:54 pm

Sej verjetno je ze blo, ampak mislim, da je v skladu z naslovom teme :D

http://www.shrani.si/?14/12M/2SznfCyR/3 ... megane.jpg
SlikaSlika
Nonsense in BASIC.

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Če apr 01, 2010 1:15 pm

ar35s je napisal/-a:Sej verjetno je ze blo, ampak mislim, da je v skladu z naslovom teme :D

http://www.shrani.si/?14/12M/2SznfCyR/3 ... megane.jpg

Hahahaha umru sm, sam jim je pa dobr povedu :cry :cry :cry

Nikola_Tesla
Stalni uporabnik

Re: Reklamacija Renault - direktno v Francijo

Napisal/-a Nikola_Tesla To jul 24, 2012 4:22 pm

Zdravo

Jaz bi rekel da obstaja velika verjetnost da so " urj-i " turbino na zadnjem servisu enostavno spizdli ven in jo zamenjali z uničeno,

ki bi jo morali dat obnovit. Pa so meli takoj "obnovljen" del na rezervi.

Tako da obiranje proizvajalca avtomobila, ki skrbi za visoke kakovostne zahteve, ko naroča dele od drugih proizvajalcev za prvo vgradnjo je nesmiselno.

Po mojem mnenju je poglavitni vzrok za predčasne okvare vozil v zlonamerni zavestni politiki uradnih servisov/serviserjev... saj se je treba stare krame

čimprej znebiti da prodaš čim več novih vozil... in bolj kot kriza pritiska več napak delajo... s tem skrbilo da dela ne zmanjka.

Lp.

Darko

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti To jul 24, 2012 4:39 pm

Nikola_Tesla je napisal/-a:Zdravo

Jaz bi rekel da obstaja velika verjetnost da so " urj-i " turbino na zadnjem servisu enostavno spizdli ven in jo zamenjali z uničeno,

Tako da obiranje proizvajalca avtomobila, ki skrbi za visoke kakovostne zahteve, ko naroča dele od drugih proizvajalcev za prvo vgradnjo je nesmiselno.

Po mojem mnenju je poglavitni vzrok za predčasne okvare vozil v zlonamerni zavestni politiki uradnih servisov/serviserjev... saj se je treba stare krame

čimprej znebiti da prodaš čim več novih vozil... in bolj kot kriza pritiska več napak delajo... s tem skrbilo da dela ne zmanjka.

Lp.

Darko

PRvo samo v vednost, tema je stara že 2 leti in se je zadeva že zdavnaj rešila. Drugo pa zakaj bi šli kradet turbino? Sej je nemorjo kar v tistem obdobju ko se menjal olje in filter, zraven še turbino zamenjati...kaj a so stranko poklical pa rekl, da bodo servis na avtu delali cel delovni urnik? sej veš...

Malo pretiravaš veš, ni to samo 30min dela da zamenjaš turbino ;)

lp
Slika

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Sr jul 25, 2012 1:04 pm

To je zelo verjetna teorija, ker delajo vse živo za prodajo originalnih nadomestnih delov naprej znancem pa tudi neznancem.

Bucko99
Stalni uporabnik

Kraj: Around Ljubljana

Napisal/-a Bucko99 Sr jul 25, 2012 7:10 pm

hippo je napisal/-a:

To je zelo verjetna teorija, ker delajo vse živo za prodajo originalnih nadomestnih delov naprej znancem pa tudi neznancem.

Marsikje se to lahko dogaja, saj je danes delovna sila ( v tem primeru mehaniki) premalo plačana! Kdor dela v tem poklicu to lahko potrdi.
Velika večina ljudi pa se tako ali tako ne spozna na zadeve...

Nikola_Tesla
Stalni uporabnik

Napisal/-a Nikola_Tesla Če avg 02, 2012 7:57 am

Zdravo

Ni ravno fajn, da ti vozilo, kljub ustreznemo vzdrževanju in lepemu ravnanju, iz neznanega vzroka odpoveduje preden si ga odplačal... postaneš revež sistema.

Že itak prehitro kaj odpove na podvozju zaradi lepih cest.

Lp.

Darko
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov