Ah ni sile.
Jest mam Clio serije I, pa ni pene.
Moja sklopka je fuc. Vsak serviser mi je reku, da bo treba sklopko kmal menjat. In to so govoril ze 2 let nazaj, jest se pa se vedno vozim.
Je pa zanimiv to, da mi je zdej moja sklopka full vsec ratala. Tko...drugac mors vozit.
Pr men je ze taka kriza, da k bl mocno speljem kr skripa sklopka. Kot bi skripale gume, sam vem da skripa sklopka k drsi. Sam pol ne drsi vec k vozis. Tko da ni sile.
Najbolj je pa to, da je zdej sklopka k stikal. Res sem se navadu na genau kje prime in recimo pri saltanju sele takrat pritisnem na gas k je sklopka prjela. Pa u bistvu ne tko, da bi avto kej cuknu al pa se upocasnil...tko navadis se res natancno prestavljat.
Pa prestavljanje na dol (ker ne morem prej gasa dat, da ne bi skripal...pa bi me blo pol sram

) zmeri prej prbijem po gasu, pol pa zasaltam. Tko kot pri sportni voznji.
Mislm, tkole recen. Fajn je met zjebano sklopko. Najprej prisparas denar, ker jo ne zamenjas, drugic zato ker pol lepse delas s sklopko (ker jo noces zamenjat), tretijc je pa to nalozba za v prihodnost (ker ne zapravis denarja za novo sklopko -> financna nalozba, in ker se bos naucil zelo lepo saltat pa delat s sklopko je to dobr zato, ker na naslednjem avtu s sklopko ne bos imel vec takih problemov -> tehnicna nalozba).
Govoril sem....
No ja...bluzil sem.