McBobo je napisal/-a:Že par tednov nazaj, ko je bilo še deževno vreme, mi clio 2 kar naenkrat ni hotel več vžgati, zaganjač je komaj obrnil mašino. Sem mislil, da je akumulator hin. Čez pol ure sem poizkusil še enkrat in avto je skoraj normalno vžgal. Včeraj pa spet komaj mašino obrača. Sem dal za 24 ur polnit akumulator, danes poizkusim, pa mašina noče normalno vžgati. Sem ji pomagal z dodajanjem plina in vžge, nakar se mi iz mašine-odprt pokrov-hauba začne vedno bolj kaditi. Ugasnem mašino in grem takoj potipat jermenico. Bila je že kar vroča, pa videl sem, da je tudi napokala.
Sedaj upam, da nisem še kaj drugega v mašini zaj.... A se splača popraviti alternator? A ga je kdo že razdiral? Ker če so samo ležaji zaribani, bi se splačalo popravit. Drugače pa je nov cca. €166.
Nikola_Tesla je napisal/-a:Zdravo
Mene pa zanima kaj svetujete na naslednjo zadevo...
Na uredni servis sem dal delat veliki servis in opažam, da so mi jermenico zvili... za ene 3mm mi oteple sedaj... prej je tekla ravno (se ni videlo otepanja)
Je primerno da jih mal podrezam ... ali ni nič naorbe če to tako pustim... mogoče mi ob alternator prej crkno zaradi dodatnih vibracij ?
Hvala za odgovor.
Lp.
Darko
mropc je napisal/-a:kakšne imate vi te pooblaščence ? kjer sem jaz delal v 3h letih ni prišlo do ene reklamacije, pa vedno so stranke na nasledni servis prišle nazaj. lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov