tiguan je napisal/-a:Sem ti že odg. na začetku, meni se je zelo nerodno prestavljalo, škrtalo, zatikalo, po menjavi sklopke teh težav ni, vaš mehanik je očitno računal vam polno ceno, zamenjal pa samo določen del.
Kako se boste vi odločil je vaša odločitev?
Sem tud jest pregledoval mehanizem, mazal, preverjal zajlo...
Če je zajla hidravlična se pač sam nastavlja, ampak stane 50 evrov, navadna stane 20 evrov, pa si sam nastaviš na sred ceste.
crxdelsol je napisal/-a:Pa WD40 ni prava stvar od katere lahko pričakuješ kako daljše delovanje. Jaz sem ravno danes podmazal kar tako ko sem že ročno nastavljal z navadno mastjo kuglo pri menjalniški ročki tisto srednjo in spodnjo-v mojem primeru sta plastični eni imate kovinske. Vzvode pa sem spucal in namazal z oljem ki ga imam za take stvari (sicer je za podmazovat za vzvode stroja za šivanje) ampak vseeno olje ali mast, ne pa wd
Kukec je napisal/-a:da ne odpiram nove teme bom kr tukaj vprašal.
Avto oz. najverjetneje menjalnik ruži v 1. 2. 3. prestavi ( v 4. in 5. ne), v leru in ob stisnjeni sklopki pa ne. Ob prestavljanju nič ne škrtne ali kaj podobnega. gre za 5. st menjalnik pri bencinarju. Znamke nebom povedal da nebo brezveznega pluvanja po avtuJutri se bo zamenjalo olje (avto ima 80kkm) pol pa bomo vidli naprej, en mi je po opisu nakazal na sinhrone vseh 3eh prestav...
Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Tu kakšen pameten nasvet ne pomaga. Potrebno je pogledati zakaj ročica ne stoji v nevtralnem položaju ( leru ) na sredini ( vzmet, vodilo, kaj odvito ................. ). Pregledati je potrebno zračnost prenosa od predstavne ročice do menjalnika ...................... torej pomaga samo fizični pregled in po potrebi se obrabljeni deli menjajo.
Lep pozdrav
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], jure5j in 13 gostov