Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Švasanje plastike

Napisal/-a ervin30 Po sep 24, 2012 3:46 pm

Torej imam eno vprašanje,vem da obstaja tudi prav pištola za švasanje plastike,ampak me zanima če je kaki bolj domač način za švasat plastiko,imam polo 6n in bi spredaj na odbijaču zašvasal stranske reže dol,pustil bi samo tisto vlko na sredini pod tablico.Zdaj pa z čim se lotit tega ? Iz česa plastiko dobit da jo potem not zašvasam? Razmišljal sem da bi nabavo en odbijač ki je raven,in iz njega vrezal plastiko tisti kos ko pač rabim..Je pametno to ? hvala v naprej. tak izgleda pošvasan odbijač(naštel na forumu)
Slika
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
Gregamax
Stalni uporabnik

Kraj: Metlika

Re: Švasanje plastike

Napisal/-a Gregamax Po sep 24, 2012 5:12 pm

To se mi zdi, da ni pošvasan odbijač, ampak sta odprtini zadelani oz. zaprti s poliestrom. Najbolj enostaven in hiter način!

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Švasanje plastike

Napisal/-a ervin30 Po sep 24, 2012 5:14 pm

pošvasano je ker sem prebral v prispevku.. naprimer če grem z poliestrom pacat kak pol naredit da bo točno ravno podlaga tak ko more bit,kaj podložit spodaj? zapurpenat,preko selotejp pa gor vlakna + smola *?
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: AssKicker, Google [Bot] in 11 gostov