Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Re: Razlika med proizvajalcema amortizerjev

Napisal/-a Doche Sr maj 30, 2012 8:58 pm

marko01 je napisal/-a:
Doche je napisal/-a:
NejcZ je napisal/-a:Edit: Na GMT pravijo da niso še nikol tega prodajali ker "folk že navadne B4 nima dnarja in je brezveze naročevat" :shock: :shock:

Zanimivo. Na spletni strani pa jih tako oglašujejo. Klasika za naše prodajalce. Vse je treba ponudit, oglaševat, bit zastopnik za vse. Potem pa nabijat cene ali pa bit nesposoben to spravit do kupca.

No ne nekaj na pamet, v GMT se da vse naročit, res pa je da večina vzame poceni, to pa niso oni krivi.

In kaj govorim na pamet? Točno tako je kot sem napisal. Da mi prodajalec reče, da je bzv naročevat ker da folk nima dnarja se obrnem in me ne vidi več tam. Oni so krivi, ker ti tako izjavo nabijejo. Itak jim je v interesu, da kupiš v istem trenutku cenejši in slabši izdelek ker ga majo na zalogi. Bilsteina tadragega seveda ni na lageru in ko ti bo povedal, da je za čakat kak teden si boš premislil in šel drugam. Tako pa ti uvalijo poceni robo in te prepričajo, da je itak isto kvalitetno, samo, da pač ene firme nabijajo cene.

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Če maj 31, 2012 2:59 am

Ja nevem kaj jih je strah potem, ali ap se jim ne ljubi, pomoje je bolj drugo :)
I'm not speeding I'm qualifying...

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Če maj 31, 2012 7:30 am

Doche je napisal/-a:In kaj govorim na pamet? Točno tako je kot sem napisal. Da mi prodajalec reče, da je bzv naročevat ker da folk nima dnarja se obrnem in me ne vidi več tam. Oni so krivi, ker ti tako izjavo nabijejo. Itak jim je v interesu, da kupiš v istem trenutku cenejši in slabši izdelek ker ga majo na zalogi. Bilsteina tadragega seveda ni na lageru in ko ti bo povedal, da je za čakat kak teden si boš premislil in šel drugam. Tako pa ti uvalijo poceni robo in te prepričajo, da je itak isto kvalitetno, samo, da pač ene firme nabijajo cene.

GMT :lol:
Očitno imajo dobre prodajne metode, skoraj na nivoju Feštajna.
Najlažje je stat za pultom pa pametovat, da bi se pa potrudil je pa že malo težje.
Kaj čmo, očitno je še vedno dovolj ljudi, ki so pripravljeni to trpeti.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Če maj 31, 2012 8:18 am

Saj ne leti to zdaj samo na njih. Dost je takih. Tud kaksni pooblascenci. Te prepricuje, da dolocena stvar za avto ne obstaja pol das pa katalosko pa jo lahko naroci.

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Če maj 31, 2012 9:59 am

jaz sem svoje bilstein B16 kupil pri skn-u, sicer sem čakal kakšen teden, ampak je bila tudi cena "poštena"... ;)
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
Vulko
Nov uporabnik

Napisal/-a Vulko Če sep 27, 2012 3:40 pm

Sposodil bi si temo za eno vprašanje. Se da dobiti "mehkejše" amortizerje za udobnejšo vožjo ?

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če sep 27, 2012 7:11 pm

Kupiš hidravličarja. Ali spremeniš svoj avto v le-tega.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov