marko01 je napisal/-a:Doche je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:Edit: Na GMT pravijo da niso še nikol tega prodajali ker "folk že navadne B4 nima dnarja in je brezveze naročevat"![]()
Zanimivo. Na spletni strani pa jih tako oglašujejo. Klasika za naše prodajalce. Vse je treba ponudit, oglaševat, bit zastopnik za vse. Potem pa nabijat cene ali pa bit nesposoben to spravit do kupca.
No ne nekaj na pamet, v GMT se da vse naročit, res pa je da večina vzame poceni, to pa niso oni krivi.
In kaj govorim na pamet? Točno tako je kot sem napisal. Da mi prodajalec reče, da je bzv naročevat ker da folk nima dnarja se obrnem in me ne vidi več tam. Oni so krivi, ker ti tako izjavo nabijejo. Itak jim je v interesu, da kupiš v istem trenutku cenejši in slabši izdelek ker ga majo na zalogi. Bilsteina tadragega seveda ni na lageru in ko ti bo povedal, da je za čakat kak teden si boš premislil in šel drugam. Tako pa ti uvalijo poceni robo in te prepričajo, da je itak isto kvalitetno, samo, da pač ene firme nabijajo cene.