Pa! Mislim da je sestavljeni pravilno saj sem delal sam skupaj z mehanikom ki je zamenjal že nešteto paken ter zajl. Sem za vsak primer tudi gledal na drugi strani ter je enako sestavljeno. Roćna sicer prime samo kako bi razložil. Do 30% primeta na oveh straneh enako potem se na desni ustavi in zateguje samo leva. Ko zategnem ročno je tisti pleh v kabini naravnost kar je uredu. Edina moja logika bi bila še da se zalja premika ker gre okoli dveh ovinkov samo saj je tako original ter tudi vpasana je vredu. Prav tako gre tudi desna okoli veh ovinkov.
V koliko bi bilo sestavljeno enako.......................potem bi delovalo. Preverite: - pravilno nastavitev zavornih oblog - kako se zavorne obloge uležejo v zavorni boben / zvite, ali ni pravi diameter ( kvaliteta oblog, bi že ustrezala tej napaki ) - lego povezovalnega vzvoda med zavornimi oblogami / pravilno obrnjen Skratka potrebno je sneti kolo, boben, in pogledati kaj je šlo po zlu.
Predvsem pa naj avtor da zrihtat nekomu ki se mu sanja kaj dela. Resno, več kot mesec se ukvarjat z enimi paknami raje plačaj enmu majstru (pa mislim da ne bo drago) kot pa pol jokat, ker je šlo kaj narobe...