Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
OG_Blaz
Novinec

Kraj: Ok.Domžal

AirBag navitje-Pretrgane žičke kam popravit

Napisal/-a OG_Blaz Če mar 23, 2006 7:35 am

Zivjo!
No jaz imam to tezavo, uno navitje za airbag pa hupo, ki ga imas pod volanom da lahko vrtis ga so se mi pretrgale zicke.Je pa tak trak notri pa 4 tanke ploscate zicke.Kam bi dal jaz to popravit vem da se kao ne sme sam novega dela ne dobim za rabljenega bi mogu pa cakat da kdo razbije tak avto kot imam jaz.
Gre za Protona 315 l1997, rabil bi pa konkretne naslove najbolje pa tel. stevilke v ok.domzal, oz Lj.
Lp
PS:pa sem ze pri nekomu v kamniku zmenjen sam je reku da mora vidt zato ni 100% pa rabm backup za to ker je kar nujno
Hvala
Neki je, dobr je, nč ni!!1

wira
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a wira Če mar 23, 2006 6:19 pm

obnovljeni PROTON servis v Ljubljani(bivsa Avtomontaza)

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če mar 23, 2006 8:13 pm

Pravzaprav, to bi znal naredit že vsak ki zna uporabljati spajkalnik ;) naprimer kak RTV serviser tudi
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Pe mar 24, 2006 4:10 am

sebaveh je napisal/-a:Pravzaprav, to bi znal naredit že vsak ki zna uporabljati spajkalnik ;) naprimer kak RTV serviser tudi

aha ... sigurno :roll:

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Pe mar 24, 2006 7:48 am

Če ga prov razumem ma to folijsko povezavo. In to je nemogoče lotat.
Bo treba novo dobit. Sploh pa pri stvari kot je AIR BAG, se bo pa zaletu pa se bo spet pretrgalo pa se airbag ne bo odpru.

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET So mar 25, 2006 3:44 am

Bor je napisal/-a:Če ga prov razumem ma to folijsko povezavo. In to je nemogoče lotat.
Bo treba novo dobit. Sploh pa pri stvari kot je AIR BAG, se bo pa zaletu pa se bo spet pretrgalo pa se airbag ne bo odpru.

Točno tako .... to sta dve foliji med katerima je več pasov (žil) prevodne grafitne barve v posebnem silikonu!

Tud majster ki je že v penziji in se je rodil z letkolmom v roki tega ne zlota :!:

wira
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a wira So mar 25, 2006 5:50 am

kot sem napisal ze zgoraj to lahko dobis na PROTON servisu na Celovski.Stane cca 8000 sit(obnovljena).Lahko kupis tudi novo,ce je slucajno nimajo na zalogi,jo narocijo.Zamenjava traja deset minut.
Pri tej napaki obstaja moznost,da se ob morebitni nesreci varnostna vreca ne odpre.

nana.ja
Nov uporabnik

Re: AirBag navitje-Pretrgane žičke kam popravit

Napisal/-a nana.ja Po okt 08, 2012 1:07 pm

Živjo!
Tudi jaz imam podoben problem pri Peugeot-u 307, l. 2006. Prižiga in ugaša se mi lučka za air bag-e, predvsem kadar vrtim volan... po predvidevanjih naj bi šlo za to navitje (na testu pokaže napako na volanu, nič v zvezi s samimi air-bagi).
Mi lahko kdo svetuje ali pove, kakšne ima izkušnje s tem? Se da to popraviti, dobiti rabljenega (lahko tudi Citroenovega?) ali priporočate zaradi same občutljivosti napake - da se kljub zamenjavi, mogoče ne bi spložili air bag-i - raje nakup novega? Kaj pa stroški?
Hvala in LP
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov