Nasveti in napotki ter povpraševanja...

janka
Nov uporabnik

Re: menjalnik - popravilo?

Napisal/-a janka Ne okt 14, 2012 7:13 pm

Ma ja vem, sej se mi srce skoraj para sam trenutno sem v taki situaciji, da se ne splača imeti 2 avtomobilov. Rabim pa avto z klimo - po možnosti kar karavana, da ne kupujem spet čez 3 leta.. Ne delam velike kilometrine, bolj dolge relacije - tako da nekaj ohranjenega in da je dobra mašina :)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne okt 14, 2012 7:26 pm

Jaz bi še vedno avto peljal nekomu ki mu je VW precej poznan in ni nategun da ti bo povedal al je menjalnik res hin ali jesamo kaj na vzvodovju ali pa je samo za podmazat.Sem mel precej podoben primer na polotu ko me je lastnik kasneje pokloical da ga je strah da bo ročico odtrgal ko je šla tako mehko ko je bila podmazana...

janka
Nov uporabnik

Napisal/-a janka Po okt 15, 2012 8:13 am

vem vem, sam konca pa ni in ni :)

sej sedaj prvo lonec in cev, pa bom vprašala za olje in da kaj namažemo menjalnik.. mu ni težko malo pobrskat 1 uro, če mu jo pošteno plačam.. Tekoče vzdrževanje in mi ni problem teh 100 eur pa sem mirna,

Lp

janka
Nov uporabnik

Napisal/-a janka Po okt 15, 2012 8:23 am

čare je napisal/-a:Jaz bi še vedno avto peljal nekomu ki mu je VW precej poznan in ni nategun da ti bo povedal al je menjalnik res hin ali jesamo kaj na vzvodovju ali pa je samo za podmazat.Sem mel precej podoben primer na polotu ko me je lastnik kasneje pokloical da ga je strah da bo ročico odtrgal ko je šla tako mehko ko je bila podmazana...

Imam enega na Vrhniki, drugega v Kapelah.. Drugemu sploh zaupam, ker je družinski mehanik že 20 let, pa se je že matral s tem menjalnikom. Prvemu pa zato, ker mi še ni nič narobe naredil v 3 letih. Dela pa pred mano in mu gledam pod prste :P

Mene je bolj strah da mi bo v roki ostala ročica k porabim tuk moči, da prestavim :S
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov