Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Re: cukanje tdi

Napisal/-a SašoP Ne feb 12, 2012 1:10 pm

Ja men se je dogajal to parkrat na dan, ampak je biu 2.0 tdi motor. Pol sm najprej napeljavo menju, strošek 120€ pa ni blo kej dost bolš edin vžigu je mal bolš. Pol sm pa šobo obnovit dou h Jelenu strošek mislm da okol 200€. Je biu pa problem v tem ker sm js meu Bosch šobe k naj nebi crkovale :? In vsakič k se je avto dobr segreu, je začela šoba zajebavat. Avto je tresu na mestu, pr pospeševanju iz nizkih obratov pa k je biu avto vroč, je vsake tok časa začeu po treh cilindrih delat. Po menjavi je avto delu k urca. Js najprej priporočam enga dobrga mehanika pa da ti šobe stestira. Čim ti pokaže napako na šobah je to to. Nevem pa če nebi preventivno tut kablov menju pa maš pol mir.

hrošč
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a hrošč Ne feb 12, 2012 7:34 pm

Ok, najlepsa hvala za odgovor.

igorkotnik
Nov uporabnik

Napisal/-a igorkotnik Po okt 29, 2012 10:31 pm

hrošč je napisal/-a:Ok, najlepsa hvala za odgovor.

Zdravo!

Kaj si zrihtal pri cukanju tvojega TDIja??? Si moral šobo menjat?Kaj drugega?

Hvala in lp

hrošč
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a hrošč To okt 30, 2012 6:04 pm

Hm, je že tako dolgo nazaj ampak če se pravilno spomnim je bil fuč senzor temperature motorja. Na prvi pogled se ne vidi neke povezave, predvidevam pa da je bila posredna.
Mi je pa prej tudi težko vžigal v mrazu, zdej ko je okoli nule vžiga normalno, pa tudi napaka (cukanje) se od takrat ni ponovila. Bomo videli zdej, ko bo bolj mraz, ker takrat se mi je to zgodilo prvič pozimi, potem pa še enkrat tudi v toplejšem, ampak serviser mi je takrat zatrdil, da je zadeva rešena. In v pol leta se napaka ni ponovila.
Je pa očitno lahko za to krivo več stvari, kakor je bilo rečeno zgoraj v tej temi, tako da preglej vse možnosti. Včasih je zgleda lahko čisto banalna napaka.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov