Lastim si Seat Ibizo 1.9 SDI letnik 2001, ima 334 000 km prevoženih(vem veliko) in bi rad menjal batne obročke, teflone, tesnilo, odročnike... pač use kar spada zraven

Je potrebno ob tem menjati še kaj? Ali morda česa ni treba?
Hvala in lep pozdrav!
ponaredek je napisal/-a:Hvala za odgovore
Avto nameravam imeti še usaj 1 leto, dokler ne kupim novega, tako da nebi glih vlagu vanj. Je pa res da dela kot urca. Zobati jermen je biu menjan na 315 000 km, mislm da ne bo potrebe po novem? Pač jaz bom mehaniku rekel da naj zamenja kar je za zamenjat od glavnih stvari, v detajle se nebi ravno spuščal. Avto sem kupil za 1300 € in če ga obnovim za 500€ je to že polovica avtanekje do 300 € sm računal da bi prišlo skupaj z delom
Aja pa zanima me še katero olje je najbol primerno za ta tip motorja? Do sedaj sem imel od elf 10w40, enkrat pa castrol 5w40? Se mi zdi da ko menjam od elfa da je avto bolj poskočen
ponaredek je napisal/-a:Hvala za odgovore
Avto nameravam imeti še usaj 1 leto, dokler ne kupim novega, tako da nebi glih vlagu vanj. Je pa res da dela kot urca. Zobati jermen je biu menjan na 315 000 km, mislm da ne bo potrebe po novem? Pač jaz bom mehaniku rekel da naj zamenja kar je za zamenjat od glavnih stvari, v detajle se nebi ravno spuščal. Avto sem kupil za 1300 € in če ga obnovim za 500€ je to že polovica avtanekje do 300 € sm računal da bi prišlo skupaj z delom
Aja pa zanima me še katero olje je najbol primerno za ta tip motorja? Do sedaj sem imel od elf 10w40, enkrat pa castrol 5w40? Se mi zdi da ko menjam od elfa da je avto bolj poskočen
zlica22 je napisal/-a:ponaredek je napisal/-a:Hvala za odgovore
Za 300€ ga lahko pelješ samo na odpad... Že sam material bo stal več kot toliko. Če se menja, naj se menja vse kar je potreno... Vse ostalo je polovičarsko delo, zguba časa in denarja. Brez zamere, to je dejstvo.
lisko je napisal/-a:zlica22 je napisal/-a:ponaredek je napisal/-a:Hvala za odgovore
Za 300€ ga lahko pelješ samo na odpad... Že sam material bo stal več kot toliko. Če se menja, naj se menja vse kar je potreno... Vse ostalo je polovičarsko delo, zguba časa in denarja. Brez zamere, to je dejstvo.
Obročki, ležaji, tesnila, brušenje glave,tefloni, vodna pumpa, jermen, filtri.....Za jeepa ni prišlo 300 eur. Ne vem od kod vam take cene. Olje in tekočine pa je pa tko ob servisih treba menjat. Kaj druga je pa delo....
Blinder je napisal/-a:malo manj dvoumno ne moreš napisat? 400€ je bil material ali material + delo skupaj?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], MercedesV in 9 gostov